nick2005 írta:kristof98.haladas írta:Innentől el kell kezdeni gyűjteni a pontokat. Védekezésben nagyon fel kell javulni, mert a 3 meccs alatt kapott 8 gól egyszerűen nem fér bele.
Jövő héten verni kell a Felcsútot hazai pályán, utána meg minimum pontot kell hozni Diósgyőrből. Ahogy írtam ma a védelemben Bosnjak hibázott az első két gólnál, ezt el kell ismerni, ráadásul nekem ő az egyik nagy kedvencem a csapatból. A 11-esért nagy kár, mert úgy tűnt, hogy valahogy elment a játékosok kedve, reménytelennek látták a 2 gólos hátrányt. 2-1-nél szerintem jobban hajtott volna a csapat és egy gól akárhogy is bepattanhat, pl. akár a 92. percben Németh Milán kapufájára sem számított senki.
Funsho Bambgoye-nek több időt a pályán mester!
ahogy a riporter is megjegyezte, mar az elso gol is a semmibol jott. ha a vegen levo szinten a semmibol eleresztett loves a kapufarol beakad, attol meg nem lennetek jobb csapat, csak egy par ponttal kapnatok tobbet. szerintem az mar regen rossz, hogy a semmibol varjatok a golokat. sot ez a legrosszabb. 0 tamadasepites volt, igy kimenni egy meccsre, hogy hatha lesz egy megpattano labda, egy rosszul kivedett szoglet stb, eleg sovany taktikanak tunik. az ellenunk jatszo elso 3 csapatot elnezve szerintem ti voltatok a leggyengebbek, megha az eredmeny nem is ezt sugallja. es az mtk a legerosebb, igaz ok hazai palyan nyomtak, tudjuk, hogy az is szamit. hidd el, nem a kapufarol kifele pattano labda a legnagyobb problema nalatok...