A Ferencvárosnak a Haladás legyőzése sem okozott komolyabb fejtörést (3-1), a fővárosiak idénykezdete parádésan sikerült, hiszen 3/3 a mérlegük. Thomas Dollnak a Hali elleni összecsapáson még arra is maradt ideje, hogy egy fűcsomóval zsonglőrködjön.

inreallife írta:szerintem ez kimeritette a palya rongalas minositett esetet. en legalbbis eddig olyat lattam csak, hogy a kiszkadt gyepdarabokat a jatekosok visszatettek a helyere. az oncelu bulvarnepszeruseg hajszolasa, plane annak istenitese, haaat...
Cselszky írta:inreallife írta:szerintem ez kimeritette a palya rongalas minositett esetet. en legalbbis eddig olyat lattam csak, hogy a kiszkadt gyepdarabokat a jatekosok visszatettek a helyere. az oncelu bulvarnepszeruseg hajszolasa, plane annak istenitese, haaat...
Jól jellemezte a fickót ez a jelenet, az nb1 felszabadító hatással bír, lehet királykodni, szégyenérzetnek a nyoma nem látszik rajta, újabb 1 évig vakarhatja a tökét vezetői asszisztenciával.
A szokásos menetrend a Fradinál, bukta a nemzetközi kupában, a közönség kissé háborog, aztán rúgjátok a hármasokat, négyeseket a negyedannyiból gazdálkodó fogalmatlan nb1-es csapatoknak, lassan mindenki lehiggad, a menetrendszerű nyári lebőgés pár hét alatt a múlt homályába vesz, hogy aztán a következő évben Kubatov, Orosz és Doll csodatriója ugyanazokat a hibákat elkövetve megismételje a remek produkciót.
inreallife írta:Cselszky írta:inreallife írta:szerintem ez kimeritette a palya rongalas minositett esetet. en legalbbis eddig olyat lattam csak, hogy a kiszkadt gyepdarabokat a jatekosok visszatettek a helyere. az oncelu bulvarnepszeruseg hajszolasa, plane annak istenitese, haaat...
Jól jellemezte a fickót ez a jelenet, az nb1 felszabadító hatással bír, lehet királykodni, szégyenérzetnek a nyoma nem látszik rajta, újabb 1 évig vakarhatja a tökét vezetői asszisztenciával.
A szokásos menetrend a Fradinál, bukta a nemzetközi kupában, a közönség kissé háborog, aztán rúgjátok a hármasokat, négyeseket a negyedannyiból gazdálkodó fogalmatlan nb1-es csapatoknak, lassan mindenki lehiggad, a menetrendszerű nyári lebőgés pár hét alatt a múlt homályába vesz, hogy aztán a következő évben Kubatov, Orosz és Doll csodatriója ugyanazokat a hibákat elkövetve megismételje a remek produkciót.
ez tenyleg igy van. annyi kulonbseg, hogy doll 2 vagy 3 evvel ezelott meneszteni kellett volna, az utso 2 eveben viszont egyaltalan nem volt papirforma a tovabbjutasunk, mint korabban. mondhatni amikor kedvezett a sorsolas nekunk, akkor elbaszta (itt kellett volna a lapat), amikor meg nem, akkor massal sem mentunk volna tovabb. ez a szoros kieses a midok ellen, a sorsolas pillanataban egy vallalhato eredmeny lett volna. a jatekot elnezve viszont hianyerzetem tamadt. nem tudom ki lenne a megfelelo doll helyere, aki hajlando is lenne idejonni. ugy erzem itt nem a penz az akadaly...
Trinidad írta:Idealis lenne a produkcio a cirkuszban, vagy falusi bucsuk kozonsege reszere. De itt egy nepet hulyitenek vele, az eppen ugyeletes fradista riporter aktiv asszisztalasaval, mely nyiltan sugalmazza a sok "fogalmatlannak", hogy bizony itt megfelelo ember van a megfelelo helyen. Nem akarmilyen focista volt, hiszen nezzetek milyen "csodakra" kepes! Es az egesz csupan egy mellek jelenet a a nagy SHOW-ban, amit a szemfules operator ugyesen orokitett meg az utokor szamara! JO munka volt fiuk, mindenki megkapja a premiumot!!!
Adamek írta:Trinidad írta:Idealis lenne a produkcio a cirkuszban, vagy falusi bucsuk kozonsege reszere. De itt egy nepet hulyitenek vele, az eppen ugyeletes fradista riporter aktiv asszisztalasaval, mely nyiltan sugalmazza a sok "fogalmatlannak", hogy bizony itt megfelelo ember van a megfelelo helyen. Nem akarmilyen focista volt, hiszen nezzetek milyen "csodakra" kepes! Es az egesz csupan egy mellek jelenet a a nagy SHOW-ban, amit a szemfules operator ugyesen orokitett meg az utokor szamara! JO munka volt fiuk, mindenki megkapja a premiumot!!!
a tegnapi riporter pont célozgatott rá, hogy az itthoni majdnem-királyság kevés a népnek és ciki a non-stop nyári leszereplés
inreallife írta:Cselszky írta:inreallife írta:szerintem ez kimeritette a palya rongalas minositett esetet. en legalbbis eddig olyat lattam csak, hogy a kiszkadt gyepdarabokat a jatekosok visszatettek a helyere. az oncelu bulvarnepszeruseg hajszolasa, plane annak istenitese, haaat...
ez tenyleg igy van. annyi kulonbseg, hogy doll 2 vagy 3 evvel ezelott meneszteni kellett volna, az utso 2 eveben viszont egyaltalan nem volt papirforma a tovabbjutasunk, mint korabban. mondhatni amikor kedvezett a sorsolas nekunk, akkor elbaszta (itt kellett volna a lapat), amikor meg nem, akkor massal sem mentunk volna tovabb. ez a szoros kieses a midok ellen, a sorsolas pillanataban egy vallalhato eredmeny lett volna. a jatekot elnezve viszont hianyerzetem tamadt. nem tudom ki lenne a megfelelo doll helyere, aki hajlando is lenne idejonni. ugy erzem itt nem a penz az akadaly...
Maradonapoli írta:Adamek írta:Trinidad írta:Idealis lenne a produkcio a cirkuszban, vagy falusi bucsuk kozonsege reszere. De itt egy nepet hulyitenek vele, az eppen ugyeletes fradista riporter aktiv asszisztalasaval, mely nyiltan sugalmazza a sok "fogalmatlannak", hogy bizony itt megfelelo ember van a megfelelo helyen. Nem akarmilyen focista volt, hiszen nezzetek milyen "csodakra" kepes! Es az egesz csupan egy mellek jelenet a a nagy SHOW-ban, amit a szemfules operator ugyesen orokitett meg az utokor szamara! JO munka volt fiuk, mindenki megkapja a premiumot!!!
a tegnapi riporter pont célozgatott rá, hogy az itthoni majdnem-királyság kevés a népnek és ciki a non-stop nyári leszereplés
van még munkája?
Adamek írta:inreallife írta:Cselszky írta:Jól jellemezte a fickót ez a jelenet, az nb1 felszabadító hatással bír, lehet királykodni, szégyenérzetnek a nyoma nem látszik rajta, újabb 1 évig vakarhatja a tökét vezetői asszisztenciával.
én már bárkit szívesebben látnék itt, legyen az akár Döme vergődése a középmezőnyben vagy Poklepovic szervezetlen adok-kapok focija, ez a mostani állóvíz annyira értelmetlen valami mint a ki néz magasabbra vetélkedés
akkor már inkább legyen móka
SuperDepor írta:Adamek írta:inreallife írta:ez tenyleg igy van. annyi kulonbseg, hogy doll 2 vagy 3 evvel ezelott meneszteni kellett volna, az utso 2 eveben viszont egyaltalan nem volt papirforma a tovabbjutasunk, mint korabban. mondhatni amikor kedvezett a sorsolas nekunk, akkor elbaszta (itt kellett volna a lapat), amikor meg nem, akkor massal sem mentunk volna tovabb. ez a szoros kieses a midok ellen, a sorsolas pillanataban egy vallalhato eredmeny lett volna. a jatekot elnezve viszont hianyerzetem tamadt. nem tudom ki lenne a megfelelo doll helyere, aki hajlando is lenne idejonni. ugy erzem itt nem a penz az akadaly...
én már bárkit szívesebben látnék itt, legyen az akár Döme vergődése a középmezőnyben vagy Poklepovic szervezetlen adok-kapok focija, ez a mostani állóvíz annyira értelmetlen valami mint a ki néz magasabbra vetélkedés
akkor már inkább legyen móka
állj át hozzánk, itt van a legnagyobb móka
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:a tegnapi riporter pont célozgatott rá, hogy az itthoni majdnem-királyság kevés a népnek és ciki a non-stop nyári leszereplés
van még munkája?
sajnos van, még ma is ő a vezetőedzőnk
Cselszky írta:inreallife írta:szerintem ez kimeritette a palya rongalas minositett esetet. en legalbbis eddig olyat lattam csak, hogy a kiszkadt gyepdarabokat a jatekosok visszatettek a helyere. az oncelu bulvarnepszeruseg hajszolasa, plane annak istenitese, haaat...
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:van még munkája?
sajnos van, még ma is ő a vezetőedzőnk
a tegnapi média szagmunkásra gondoltam
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég