Ez igen: hatalmas gólt lőtt Szoboszlai Dominik - videó

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Ez igen: hatalmas gólt lőtt Szoboszlai Dominik - videó

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.08.05. 09:38

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:
BSTH írta:Nincs semmi kínod. Egyszerűen hülye vagy.

Vagy csak túl régen nem dugtam.

Ezzel vagyunk így egy páran. Mi az a pina?

Az valami undi hely, ahol a pisilő, ha kemény, szívesen hezitál. Kihi-behe.. állítólag.

Pénteken magamon röhögtem... egy gyönyörű, a húszas évei elején klimpírozó szexmunkás szólított le. Beszéltünk vagy fél órát, gazdag szókincs, csábosra tervezett mosoly... de aztán a harmincezer eltántorított..

Vicces részlet, hogy utána megálltam vagy nyolc helyen, egyenként kétezerért, plusz a három kajázás, egyenként háromért (felét kidobtam), elosztogatott pénz (vagy háromezer)... plusz amire nem emlékszem...

Pedig szép volt... és
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BSTH

Re: Ez igen: hatalmas gólt lőtt Szoboszlai Dominik - videó

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.05. 10:23

Reginald McFreez írta:
BSTH írta:
Reginald McFreez írta:Vagy csak túl régen nem dugtam.

Ezzel vagyunk így egy páran. Mi az a pina?

Az valami undi hely, ahol a pisilő, ha kemény, szívesen hezitál. Kihi-behe.. állítólag.

Pénteken magamon röhögtem... egy gyönyörű, a húszas évei elején klimpírozó szexmunkás szólított le. Beszéltünk vagy fél órát, gazdag szókincs, csábosra tervezett mosoly... de aztán a harmincezer eltántorított..

Vicces részlet, hogy utána megálltam vagy nyolc helyen, egyenként kétezerért, plusz a három kajázás, egyenként háromért (felét kidobtam), elosztogatott pénz (vagy háromezer)... plusz amire nem emlékszem...

Pedig szép volt... és

Engem legutóbb egy buzi szólított le. Na, én hogy lepődhettem meg. Mondjuk a szemem tényleg tengerkék és tényleg tudok úgy nézni, mint Clive Owen...de akkor is.

Vissza: “www.nb1.hu”