Volt NB I-es gólkirályt igazolt a Kövesd

ManBat
Aranylabdás

Re: Volt NB I-es gólkirályt igazolt a Kövesd

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.31. 15:59

famate írta:
ManBat írta:
velasco írta:a tavalyi nb2es kiesok meg Szeged Szolnok Sopron...

Az a Szeged az távolról sem Szeged, a másik kettőért viszont kibaszott nagy kár. Különösen, hogy keletről egy Monor jött helyettük, wtf?

Az a Szeged előtte évben esett ki, és játszhatott tavaly a Péccsel az NB3-ban - a feljutó természetesen a Duna Aszfalt TVSE.
Pont a hétvégén gondolkodtam rajta, hogy bár egész életemben két top5-ös vidéki nagyvárosban (Pécs, Szeged) éltem, életem nagyobb részében nem volt NB1-es csapata a városomnak, mint igen. Lehet ezért (is) tart itt a magyar foci :)

Na mondjuk azt pont a Pécs baszta el magának. De azok alapján, ami most ott történik, nem is igen bírták volna anyagilag.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.07.31. 16:01

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:ha a geci akarja lesz ha nem, nem. így megy ez

Ez egy leegyszerűsített és sok ponton hiányos gondolatmenet.
Inkább úgy néz ez ki, hogy ha a holdudvar valamelyik magas rangú tisztje akar egy játszóteret, akkor neki mindenképp lesz (Kisvárda-Mezőkövesd-Felcsút tengely, ill. a két éllovas), de körön kívül sincs kizárva (Honvéd, Paks), alsóbb osztályban meg pláne nem. Remélhetőleg így, hogy már osztálykülönbség sincs a mű, illetve a sok hagyománnyal nem rendelkező, de tényleg helyi Szeged közt, a helyi befektetők figyelme is átirányul.

egy kicsit annak is szántam. azért a tisztek szándékara feltételezem aldasat kell adnia az enyveskezunek. nem vagyok vele tisztában szegeden mennyire szeretik a focit de mintha lett volna már ott nb1es csapat. mert ha vhol lenne értelme 15 ezres stadiont felhuzni meg hozza ütős csapatot az olyan városokban lenne mint pl szeged

Komolyan nem értem ezt a nagy Szeged imádatot. Oké,hogy nagy város, de igazi NB1-es fellegvár sosem volt. Akkor már Békéscsaba,Tatabánya,Győr akik hiányoznak..
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.31. 16:07

Mrs.Dolcetti írta:
velasco írta:
ManBat írta:Ez egy leegyszerűsített és sok ponton hiányos gondolatmenet.
Inkább úgy néz ez ki, hogy ha a holdudvar valamelyik magas rangú tisztje akar egy játszóteret, akkor neki mindenképp lesz (Kisvárda-Mezőkövesd-Felcsút tengely, ill. a két éllovas), de körön kívül sincs kizárva (Honvéd, Paks), alsóbb osztályban meg pláne nem. Remélhetőleg így, hogy már osztálykülönbség sincs a mű, illetve a sok hagyománnyal nem rendelkező, de tényleg helyi Szeged közt, a helyi befektetők figyelme is átirányul.

egy kicsit annak is szántam. azért a tisztek szándékara feltételezem aldasat kell adnia az enyveskezunek. nem vagyok vele tisztában szegeden mennyire szeretik a focit de mintha lett volna már ott nb1es csapat. mert ha vhol lenne értelme 15 ezres stadiont felhuzni meg hozza ütős csapatot az olyan városokban lenne mint pl szeged

Komolyan nem értem ezt a nagy Szeged imádatot. Oké,hogy nagy város, de igazi NB1-es fellegvár sosem volt. Akkor már Békéscsaba,Tatabánya,Győr akik hiányoznak..

úgy értettem ha már mesterségesen focit csinálnak, akkor nem várda csút meg kövesd a jó irány.
hiányzik még a zete is :)

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2018.07.31. 16:11

ManBat írta:
famate írta:
ManBat írta:Az a Szeged az távolról sem Szeged, a másik kettőért viszont kibaszott nagy kár. Különösen, hogy keletről egy Monor jött helyettük, wtf?

Az a Szeged előtte évben esett ki, és játszhatott tavaly a Péccsel az NB3-ban - a feljutó természetesen a Duna Aszfalt TVSE.
Pont a hétvégén gondolkodtam rajta, hogy bár egész életemben két top5-ös vidéki nagyvárosban (Pécs, Szeged) éltem, életem nagyobb részében nem volt NB1-es csapata a városomnak, mint igen. Lehet ezért (is) tart itt a magyar foci :)

Na mondjuk azt pont a Pécs baszta el magának. De azok alapján, ami most ott történik, nem is igen bírták volna anyagilag.

Sose tudjuk meg, hogy valóban a Pécs baszta-e el, de az biztos, hogy az MLSZ ki akart zárni még két csapatot, és a Nyíregyháza és a Pécs volt a két legalkalmasabb áldozat. Matyi Dezsőt sem kell félteni, tud ő hűtlen kezelni, meg sumákolni, de az is biztos, hogy megvolt a politikai akarat a csapat kizárására, és a Pécsnél sokkal tisztább Nyíregyházát is féreg módon kicsinálták.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.31. 16:16

famate írta:
ManBat írta:
famate írta:Az a Szeged előtte évben esett ki, és játszhatott tavaly a Péccsel az NB3-ban - a feljutó természetesen a Duna Aszfalt TVSE.

Sose tudjuk meg, hogy valóban a Pécs baszta-e el, de az biztos, hogy az MLSZ ki akart zárni még két csapatot, és a Nyíregyháza és a Pécs volt a két legalkalmasabb áldozat. Matyi Dezsőt sem kell félteni, tud ő hűtlen kezelni, meg sumákolni, de az is biztos, hogy megvolt a politikai akarat a csapat kizárására, és a Pécsnél sokkal tisztább Nyíregyházát is féreg módon kicsinálták.

Na most akkor a kizárásról van szó, vagy a Tiszakécske feljutásáról? Őszintén nem tudlak követni. Én arról beszélek, hogy az utolsó előtti fordulóig ők vezettek, aztán képtelenek voltak egy Dabast megverni a feljutáshoz.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2018.07.31. 16:28

ManBat írta:
famate írta:
ManBat írta:Na mondjuk azt pont a Pécs baszta el magának. De azok alapján, ami most ott történik, nem is igen bírták volna anyagilag.

Na most akkor a kizárásról van szó, vagy a Tiszakécske feljutásáról? Őszintén nem tudlak követni. Én arról beszélek, hogy az utolsó előtti fordulóig ők vezettek, aztán képtelenek voltak egy Dabast megverni a feljutáshoz.

Sorry, rögtön a kizárásra gondoltam a hozzászólásom második fele miatt. A tavalyi balfaszkodás az már csak egy gyönyörű megkoronázása az elmúlt éveknek. Mindenesetre érdekes megnézni, hogy hol van Magyarország 10 legnagyobb vidéki városa:
Debrecen - NB1
Szeged - NB3
Győr - NB2
Miskolc - NB1
Pécs - NB3
Nyíregyháza - NB2
Kecskemét - NB3
Székesfehérvár - NB1
Szombathely - NB1
Szolnok - NB2
... és ezek közül több csapat is a bajnokság NER-esítése óta éli történetének egyik legnehezebb időszakát, miközben a magyar fociban több állami pénz van, mint valaha.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.31. 16:32

famate írta:
ManBat írta:
famate írta:Sose tudjuk meg, hogy valóban a Pécs baszta-e el, de az biztos, hogy az MLSZ ki akart zárni még két csapatot, és a Nyíregyháza és a Pécs volt a két legalkalmasabb áldozat. Matyi Dezsőt sem kell félteni, tud ő hűtlen kezelni, meg sumákolni, de az is biztos, hogy megvolt a politikai akarat a csapat kizárására, és a Pécsnél sokkal tisztább Nyíregyházát is féreg módon kicsinálták.

Sorry, rögtön a kizárásra gondoltam a hozzászólásom második fele miatt. A tavalyi balfaszkodás az már csak egy gyönyörű megkoronázása az elmúlt éveknek. Mindenesetre érdekes megnézni, hogy hol van Magyarország 10 legnagyobb vidéki városa:
Debrecen - NB1
Szeged - NB3
Győr - NB2
Miskolc - NB1
Pécs - NB3
Nyíregyháza - NB2
Kecskemét - NB3
Székesfehérvár - NB1
Szombathely - NB1
Szolnok - NB2
... és ezek közül több csapat is a bajnokság NER-esítése óta éli történetének egyik legnehezebb időszakát, miközben a magyar fociban több állami pénz van, mint valaha.

gyönyörű lekepezodese annak h az országot gumicsizmas falusi tahok iranyitjak

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.31. 17:34

SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:
sznot írta:
Akkor kb. hasonlóan leszarja a véleményemet mint én a tiéd.

Tulajdonképpen kábé.

ma igazán jó nap van :)

Gyönyörű és a mienk!
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.07.31. 18:29

velasco írta:
famate írta:
ManBat írta:Na most akkor a kizárásról van szó, vagy a Tiszakécske feljutásáról? Őszintén nem tudlak követni. Én arról beszélek, hogy az utolsó előtti fordulóig ők vezettek, aztán képtelenek voltak egy Dabast megverni a feljutáshoz.

Debrecen - NB1
Szeged - NB3
Győr - NB2
Miskolc - NB1
Pécs - NB3
Nyíregyháza - NB2
Kecskemét - NB3
Székesfehérvár - NB1
Szombathely - NB1
Szolnok - NB2

Te mi vagy?
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.31. 18:34

BEARGRYLLS írta:
velasco írta:
famate írta:Sorry, rögtön a kizárásra gondoltam a hozzászólásom második fele miatt. A tavalyi balfaszkodás az már csak egy gyönyörű megkoronázása az elmúlt éveknek. Mindenesetre érdekes megnézni, hogy hol van Magyarország 10 legnagyobb vidéki városa:
Debrecen - NB1
Szeged - NB3
Győr - NB2
Miskolc - NB1
Pécs - NB3
Nyíregyháza - NB2
Kecskemét - NB3
Székesfehérvár - NB1
Szombathely - NB1
Szolnok - NB2

Te mi vagy?

hát kis barátom nem pont az

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.07.31. 18:37

velasco írta:
BEARGRYLLS írta:
velasco írta:gyönyörű lekepezodese annak h az országot gumicsizmas falusi tahok iranyitjak

Te mi vagy?

Ne szerénykedj, írd le pontosan.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.31. 18:39

BEARGRYLLS írta:
velasco írta:
BEARGRYLLS írta:Te mi vagy?

neked minek?

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.07.31. 19:39

Amikor egy félidő alatt 3 gólt fejelt a Fradinak, örökre emlékezetes maradt.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.31. 19:46

sznot írta:
Reginald McFreez írta:
sznot írta:Hogy én hogy rühellem ezt a köcsögöt. Bármikor gólt lőtt jött oda elénk és ugrálva mutogatta a nevét a mezén. Remélem kiesnek a francba (bár már annyi undormány klub van az NB1-ben, hogy legalább négynek kellene egy szezonban)..

Ő meg kábé annyira foglalkozik a véleményeddel, mint André Alves az nb.hu adminjának véleményével. Ja, meg nem véletlen nevezik a rákokt rosszindulatúnak. Hosszú boldog életet, megnyugvást a lelkednek.

Akkor kb. hasonlóan leszarja a véleményemet mint én a tiéd.

:D
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Snowblind
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Snowblind » 2018.07.31. 19:48

BEARGRYLLS írta:
velasco írta:

Az igazságot szeretnéd hallani?
teljesen alkalmatlan

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2018.07.31. 19:57

velasco írta:
BEARGRYLLS írta:
velasco írta:gyönyörű lekepezodese annak h az országot gumicsizmas falusi tahok iranyitjak

Te mi vagy?

Kiderül valaha, hogy mi az Igazság?
Puskás-Kispest-Hungary

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.31. 20:00

Sub Pop írta:
velasco írta:

Kiderül valaha, hogy mi az Igazság?

nem szoktam titkolózni

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.31. 21:36

Koros. Az előző szezonbeli mérlege szerény alatti. De az nb1-ben így is erősítés lehet.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.31. 22:31

remélem Tieber lesz az vagy Petres
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”