cain írta:velasco írta:cain írta:a barca ifiből azért ment el, mert azok, akik saját nevelésként a nagycsapatba befértek, annyi idősen, mint amennyi ő volt akkoriban, már nem az utánpótlásban játszottak, hanem a második csapatnál. azaz felnőtt bajnokságban. ebből ő levonta a fájdalmas következtetést, hogy így nem fog a camp nou hazai öltözőjébe bejutni.
a malagába azért ment, mert egyedül ők kínáltak neki felnőtt csapathoz szerződést, a többi ajánlata mind u-keretekhez szólt.
most pedig az első csapatnál akar játszani. majd az idő eldönti, bejön-e neki ez a fajta céltudatosság, bár most azerintem nem hozott jó döntést.
akkor viszont nem tudja reálisan felmérni a saját képességeit, azt, hogy se a barcába se a malagába nem elég jó. szerintem nem is nagyon volt más lehetősége mint a diősgyőr. negyedik ligából nem valószínű, hogy valakinek feltűnt volna.
még szerencse, hogy pont feljutottak a harmadikba. egyébként 34 meccsből 29en kezdő volt. kizárt, hogy ne maradhatott volna.
én is eljöttem volna a helyében, ha azt látom, hogy a másodosztályba kiesés ellenére sem számolnak velem az első csapatnál. harmadik jobb mint a negyedik, de 20 évesen nem egy nagy jövőkép az sem. ez van, voltak nála jobbak. a többieket meg játszatják 25 éves korukig a tarcsiban, mint bajnert. az más kérdés, hogy ebben a kiesőjelölt diósgyőrben mit tud alakítani. ha talált volna csapatot mondjuk cseheknél, akkor biztos nem ide jön. az, hogy céltudatosan topligás akar lenni, mit sem ér, ha nem olyan a játéktudása. többen is írták, mutatták, hogy simán dobálják be a srácokat már 18 évesen a laligában. ő még a bő keretben sem volt.