Újabb egyeztetésre kerül sor a szurkolókkal a Vasas-stadion miatt

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Újabb egyeztetésre kerül sor a szurkolókkal a Vasas-stadion miatt

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.11. 15:57

A Fröccsös írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Azt nem értem miért nem követelnek nyolcvanezres stadiont? Megtelne az egy fasza U2 koncerten.

Tök egyszerű. Számolják ki mennyivel kerül többe, azt meg dobják össze azok, akiknek nem tetszik. Máshol legendás klubok roppannak össze a stadion építésének költségei miatt, itt meg még az sem jó, ha ingyen van.

Azért ez csak kívülről tűnhet egyszerűnek...

Dehogy. Egyből elcsitulna mindenki. Gondolom akkor már elég lenne az ötezres is, ha be kéne szállni a költségekbe.
kanoczrobert.hu

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2017.01.11. 20:00

just írta:
BlancoAgilon38 írta:
just írta:Talán most kicsit nagyobb az esély,hogy kiegyenesedünk. Jámbor átvette a 6almat,nem függünk a politikától,az út amit elkezdtek eddig eredményes.A mérleg pozitív sosem lesz, ezt maga Jámbor is hangoztatta,tudja hogy az egész nem más mint pénz temető. Több érzelem van benne mint üzlet. De ha jönnek az eredmények,talán befektető is lesz. Aztán az idő mindenre választ ad.

Legyen így! Emlékszem még kettős rangadókra a Népstadionban, mikor a vasa hangos tábora is 3-4.000 emberből állt.

Akkoriban egy meccsnek értéke volt. Egy program,amit az emberek meg tudtak fizetni. Akkoriban az emberek a kolhozból a kocsmába mentek mert meg tudták fizetni,vagy a vasárnapi mise után szintén ott kötöttek ki. Más volt,más a foci is és a szemlélet is. Nem csak a focival van baj.

Üdvözlöm, Hegyi úr :)
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.01.12. 12:58

Szpari4Life írta:
A Fröccsös írta:
Szpari4Life írta:Tök egyszerű. Számolják ki mennyivel kerül többe, azt meg dobják össze azok, akiknek nem tetszik. Máshol legendás klubok roppannak össze a stadion építésének költségei miatt, itt meg még az sem jó, ha ingyen van.

Dehogy. Egyből elcsitulna mindenki. Gondolom akkor már elég lenne az ötezres is, ha be kéne szállni a költségekbe.

Nem ismreded a részleteket, nem egyszerű...

Mellesleg, több helyen voltak bővítések (itt a költségre gondolok) kivitelezés alatt is (MTK) vagy még annak megkezdése előtt (Vidi), akkor miért pont nekünk kellene beszállni...?

Igaz, mi nem fekszünk olyan jól, mint az említettek.
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.12. 14:19

A Fröccsös írta:
Szpari4Life írta:
A Fröccsös írta:

Mellesleg, több helyen voltak bővítések (itt a költségre gondolok) kivitelezés alatt is (MTK) vagy még annak megkezdése előtt (Vidi), akkor miért pont nekünk kellene beszállni...?

Egyik helyen sem hallottam, hogy a szurkolók rinyálása miatt bővítették a költségvetést. Ha meg igen, akkor arról is ugyanez a véleményem.
Szerintem ez cigánykodás, nekem nem lenne pofám hozzá.
Ez egy olyan dolog, amit alapból teljes egészében a klubnak kellene állnia.
Lehet nem olyan jól, de fekszetek, hisz épül a stadion.
kanoczrobert.hu

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.01.12. 14:32

Szpari4Life írta:
A Fröccsös írta:
Szpari4Life írta:Dehogy. Egyből elcsitulna mindenki. Gondolom akkor már elég lenne az ötezres is, ha be kéne szállni a költségekbe.

Egyik helyen sem hallottam, hogy a szurkolók rinyálása miatt bővítették a költségvetést. Ha meg igen, akkor arról is ugyanez a véleményem.

Nem ismreded a részleteket, mégis minősítesz minket szurkolókat... Gratula!
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.12. 15:43

A Fröccsös írta:
Szpari4Life írta:
A Fröccsös írta:

Nem ismreded a részleteket, mégis minősítesz minket szurkolókat... Gratula!

Avass be akkor kérlek az olyan részletekbe, amelyeknek változtatni kéne a véleményemen. Nem látok rá túl sok esélyt, hogy lenne olyan. Egyébként nem minősítettem senkit, csak a véleményemet írtam le. Ha rajtam múlna sehol sem épülne stadion közpénzből. Nyíregyházán sem. Azt meg mint írtam egyenesen pofátlanságnak tartom, hogy ha már valaki kap egyet, akkor utána még tartsa a markát.
kanoczrobert.hu

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.01.13. 13:33

Xabi írta:
just írta:
BlancoAgilon38 írta:Legyen így! Emlékszem még kettős rangadókra a Népstadionban, mikor a vasa hangos tábora is 3-4.000 emberből állt.

Akkoriban egy meccsnek értéke volt. Egy program,amit az emberek meg tudtak fizetni. Akkoriban az emberek a kolhozból a kocsmába mentek mert meg tudták fizetni,vagy a vasárnapi mise után szintén ott kötöttek ki. Más volt,más a foci is és a szemlélet is. Nem csak a focival van baj.

Üdvözlöm, Hegyi úr :)

Üdvözlöm Knézy úr! :P
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”