BSTH írta:Cselszky írta:BSTH írta:Hol máshol...
Vótmá.
Nem tudom, hogy sikerült másodjára is elküldeni.
22 perc különbséggel. Csak meg ne lássa a zadmin.
BSTH írta:Cselszky írta:BSTH írta:Hol máshol...
Vótmá.
Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:Több kérdés is felmerült bennem az üggyel kapcsolatban:
Mennyi beleszólása volt a gyereknek?
Mennyi pénzt kapott érte a Hali?
A vő engedelmeskedik az apósnak?
A vőnek a focicsapatba nincs beleszólása, két külön egyesületről van szó, övé a Haladás VSE, Illéséké a Haladás FC. A névszponzor Swietelskynek sem Homlok az elnöke 2016 ősze óta, nem sokkal később alapított egy saját építőipari céget, azzal sorra nyeri a közbeszerzéseket. A logójuk feltűnt a stadion reklámtábláin, sőt támogatóként is fel vannak sorolva a honlapon, persze erről hivatalos bejelentés nem volt.
Pletyka, de el tudom hinni, hogy a Homlok-Mészi kombó meg akarta venni a focicsapatot Illéséktől, de Béláék olyan magas árat kértek érte, hogy azt nem fogadták el.
Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:Több kérdés is felmerült bennem az üggyel kapcsolatban:
Mennyi beleszólása volt a gyereknek?
Mennyi pénzt kapott érte a Hali?
A vő engedelmeskedik az apósnak?
A vőnek a focicsapatba nincs beleszólása, két külön egyesületről van szó, övé a Haladás VSE, Illéséké a Haladás FC. A névszponzor Swietelskynek sem Homlok az elnöke 2016 ősze óta, nem sokkal később alapított egy saját építőipari céget, azzal sorra nyeri a közbeszerzéseket. A logójuk feltűnt a stadion reklámtábláin, sőt támogatóként is fel vannak sorolva a honlapon, persze erről hivatalos bejelentés nem volt.
Pletyka, de el tudom hinni, hogy a Homlok-Mészi kombó meg akarta venni a focicsapatot Illéséktől, de Béláék olyan magas árat kértek érte, hogy azt nem fogadták el.
Cselszky írta:BSTH írta:Cselszky írta:Vótmá.
22 perc különbséggel. Csak meg ne lássa a zadmin.
ManBat írta:Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Védekező játékosként a Pufla-Vidi-Eszék körforgásban legalább lenne reménye stabilan játszani, de így, hogy kb. csak azt a jugó támadót nem igazolják le, amelyiket nem akarják, ebből másfél év múlva Szombathelyre visszakúszás lesz, egy derékbatört karrierrel.
Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Ezeknek a kölyköknek annyi önálló gondolata van, mint egy hangyának. Szerintem a zsarolásig el sem jutnak az akarnokok, pár szép szó, izgalmas fizetés, és úgy írják alá az elbaszott karrierjüket, ahogy várják tőlük.
Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Ezeknek a kölyköknek annyi önálló gondolata van, mint egy hangyának. Szerintem a zsarolásig el sem jutnak az akarnokok, pár szép szó, izgalmas fizetés, és úgy írják alá az elbaszott karrierjüket, ahogy várják tőlük.
Gondolom, csak van apja, anyja, stb., akik esetleg óvhatnák, ha nem csak a többmilliós fizu jár az agyukban.
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Aki odaigazol, az vagy a padon rohad meg (és utána csak lefelé ível a pályája), vagy jó eséllyel belekerül a házon belüli (Pufla-Vidi-Eszék) körforgásba. Talán csak Sallai jelentett kivételt. Nem tudom, ez miért jelent vonzerőt egy 17 éves gyereknek. Akkor már inkább mennék pl. Újpestre, esetleg Kispestre. Mondanám, hogy akár hozzánk, de sajnos az utóbbi 2 évben már mi is a Vidi és a Pufla beszállítói lettünk, rosszat pedig nem akarok a srácnak.
Védekező játékosként a Pufla-Vidi-Eszék körforgásban legalább lenne reménye stabilan játszani, de így, hogy kb. csak azt a jugó támadót nem igazolják le, amelyiket nem akarják, ebből másfél év múlva Szombathelyre visszakúszás lesz, egy derékbatört karrierrel.
Meg azt látom, hogy ez a gyerek tényleg tehetséges, vihetné valamire, pl. egy középkategóriás európai focikarrierrel. Na most egy csúti zsíros fizuért talán nem kellene az elkövetkező 15 évét kockáztatni.
ManBat írta:Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Ezeknek a kölyköknek annyi önálló gondolata van, mint egy hangyának. Szerintem a zsarolásig el sem jutnak az akarnokok, pár szép szó, izgalmas fizetés, és úgy írják alá az elbaszott karrierjüket, ahogy várják tőlük.
Gondolom, csak van apja, anyja, stb., akik esetleg óvhatnák, ha nem csak a többmilliós fizu jár az agyukban.
Ők jó eséllyel szintén csak a zsíros csekket látják meg az egészben.
Adamek írta:Cselszky írta:ManBat írta:Védekező játékosként a Pufla-Vidi-Eszék körforgásban legalább lenne reménye stabilan játszani, de így, hogy kb. csak azt a jugó támadót nem igazolják le, amelyiket nem akarják, ebből másfél év múlva Szombathelyre visszakúszás lesz, egy derékbatört karrierrel.
Meg azt látom, hogy ez a gyerek tényleg tehetséges, vihetné valamire, pl. egy középkategóriás európai focikarrierrel. Na most egy csúti zsíros fizuért talán nem kellene az elkövetkező 15 évét kockáztatni.
komolyan ilyeneket látsz ebben a srácban?
egy tökös nb1-es karriert sem nézek ki belőle
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Meg azt látom, hogy ez a gyerek tényleg tehetséges, vihetné valamire, pl. egy középkategóriás európai focikarrierrel. Na most egy csúti zsíros fizuért talán nem kellene az elkövetkező 15 évét kockáztatni.
komolyan ilyeneket látsz ebben a srácban?
Mindegy is, ezzel valószínűleg tárgytalanná vált a dolog.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:komolyan ilyeneket látsz ebben a srácban?
Mindegy is, ezzel valószínűleg tárgytalanná vált a dolog.
aztán lehet, hogy Polonkai tanár úr kihozza belőle a rejtett Pelét
Jelenlévő fórumozók: RC valamint 4 vendég