Kemény célokat fogalmazott meg a Puskás Akadémia új edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.23. 20:53

Felcsút - Pintér Attila is érintve van.

A Puskás Akadémia a hatodik helyen végzett az előző bajnoki szezonban, s története legnagyobb sikerét, a Magyar Kupa-döntőbe jutást is kivívta. A bajnokság után edzőváltás történt a felcsútiak kispadján, Pintér Attila távozott, s Benczés Miklós érkezett. A szakember korábban már dolgozott a Fejér megyeiekkel, akkor az élvonalba vezényelte az együttest, ám ezúttal még magasabbra emelte a lécet.

„Az első hatban szeretnénk végezni. Nyilván akkor lennék boldog, hogy ha az idei rekorderedményt túlszárnyalnánk, hiszen egy edzőnek az a kihívás, ha az elődeinél jobban szerepel” – mondta Benczés Miklós az m4sport.hu-nak.

A nyári átigazolási szezonban a klub kétéves szerződést kötött a tavasszal kölcsönben Felcsúton játszó Ezekiel Hentyvel, majd egy évre kölcsönadta Eszékre, az NK Osijeknek. A Videotontól visszatér nevelőegyesületéhez a védő Szolnoki Roland.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Kemény célokat fogalmazott meg a Puskás Akadémia új edzője

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.06.23. 21:22

Nem célok, hanem cél, és Csoki a kemény, mert az anyjával lakik, macskája van és babettával jár.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”