Brazil válogatott szerződtetését jelentette be a Liverpool

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.29. 09:35

Liverpool - Szép kis summát utalhatnak át miatta.

A Liverpool bejelentette, hogy szerződtette az AS Monaco csapatától a négyszeres brazil válogatott Fabinhót.

A Guardian információi szerint az angolok 40 millió fontot fizettek a középpályásért. Fabinho az AS Monaco együttesénél öt szezont húzott le, ezalatt 225 mérkőzésen 29 gólig jutott.

Pető
Aranylabdás

Re: Brazil válogatott szerződtetését jelentette be a Liverpool

HozzászólásSzerző: Pető » 2018.05.29. 10:03

Alakul egy erős középpálya Liverpoolban. Keita + Fabinho igen jó erősítés!
Bayern München
DVTK
Depower

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.05.29. 23:59

Pető írta:Alakul egy erős középpálya Liverpoolban. Keita + Fabinho igen jó erősítés!

Szerintem is igen kemény lesz. Ha meg lehetne tartani Salah-t és én Can-t se engedném el, nagyon erős Pool lenne jövőre. De egy kapus kell. Amilyen magabiztos volt Karius egész szezonban, annyira nem hittem a szememnek a döntőn.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2018.05.30. 10:49

ha tényleg 40 millió volt (mondjuk fontban az nem kevés), akkor igen jó vételt csináltak

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2018.05.30. 10:50

BSTH írta:
Pető írta:Alakul egy erős középpálya Liverpoolban. Keita + Fabinho igen jó erősítés!

Szerintem is igen kemény lesz. Ha meg lehetne tartani Salah-t és én Can-t se engedném el, nagyon erős Pool lenne jövőre. De egy kapus kell. Amilyen magabiztos volt Karius egész szezonban, annyira nem hittem a szememnek a döntőn.

Can szinte biztosan távozik, vélhetően a Juventusba. Kellene egy kapus és egy középhátvéd a kezdőbe, akkor szerintem a kezdő meg is lenne. A keretet kellene szerintem mélyíteni, elől ha valaki kiesik nincs semmi alternatíva a padról.
Bayern München
DVTK
Depower

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.05.30. 11:14

Pető írta:
BSTH írta:

Can szinte biztosan távozik, vélhetően a Juventusba. Kellene egy kapus és egy középhátvéd a kezdőbe, akkor szerintem a kezdő meg is lenne. A keretet kellene szerintem mélyíteni, elől ha valaki kiesik nincs semmi alternatíva a padról.

Igen, igaz, bár Lovren egyre jobb hátul. Kell még egy támadó, nem vitás.

Vissza: “www.nb1.hu”