Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:ja :) most látom... :)
a lónak is négylevelű heréje van Maradó elvtárs
mégis egyszerre csak egy kancára tud rámászni
Ettől még tarthat több kanócot a tűzbe.
moszkvicsslusszkulcs írta:Lobanovszkij írta:Nem tisztem védeni semi Pintért sem a cikk íróját, de abban tényleg van egy nagy adag igazság, hogy elsősorban az emberi oldala miatt van ilyen megítélése, ami miatt teljesen figyelmen kívül hagyjuk az eredményeit.
A belinkelt videó is minden, csak nem objektív. Cé Ronaldóról is össze lehetne vágni egy 3 perces videót, ami alapján egy másodosztályú favágó.
Összességében egy erősen túlspilázott írás egy önkritikát nem ismerő, de átlagosnál jobb edzőről.
teljes mértékben egyetértek. divat pinyőzés + trollfoci aztán mindenki csak ugatja a mantrát. fatuskó az ember az tény de sokkal eredménytelenebb edzők lettek "békén hagyva"..
Blowfish írta:Cselszky írta:PTi írta:És azért tegyük a szívünkre a jobb tenyerünket: de jó lenne, ha most lenne egy pontosan olyan labdarúgónk (az volt és nem focista!), mint amilyen ő volt.
Én nem tudom..
https://m.youtube.com/watch?v=AtNO4JfsTnE
"Pintér... Rosszul, természetesen."
:D
Ennél Öreg Knézynek csak egy nagyobb ekézése volt, azt Denilson kapta :)
Javier Arizmendi írta:Blowfish írta:Cselszky írta:"Pintér... Rosszul, természetesen."
:D
Ennél Öreg Knézynek csak egy nagyobb ekézése volt, azt Denilson kapta :)
dehogy: a 99-es BL döntőn egész meccsen Fergusont, hogy mér játszatja a ballábas Giggs-et a jobbszélen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég