Szomorú: Bódog megtanulta a legfontosabb magyar leckét

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Szomorú: Bódog megtanulta a legfontosabb magyar leckét

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.08. 21:33

Dzsotti írta:
Reginald McFreez írta:
John McClane írta:Fernandoval mi a gond?

Szerintem ez már ilyen tudattalan szurkolás Fernando ellen, hogy igazolva legyen: nem Bódog miatt került oda a csapat, ahol van. Tudatosan meg alá lehet támasztani az eddigi eredménytelenségével. Ha esetleg elkezdett volna szárnyalni a klub, akkor őt békén hagynák, és még jobban rászállnának a játékosokra. win-win

Jaja. Hiszen logikus, hogy kiesni szeretne mindenki, aki tévesen bírálja Fernando-t.

Nyilván kellemesebb lenne két győzelem után, a kieséstől kevésbé remegve szidni az edzőbuktatókat, tudva, hogy az imádott Bódog helyett egy vállalható edző került a padra... de azért így sem rossz.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Tesoro
Tartalék

HozzászólásSzerző: Tesoro » 2018.05.08. 22:06

Jó lenne, ha egy kicsit kisebb lenne az arca és egy kicsit több eredményt tudna felmutatni.

Szerintem 1 éven belül kap megint padot az NB1-ben, ott majd eldől, hogy valóban a magyar 'átlagedző' feletti szinten van-e.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.05.08. 22:07

Dzsotti írta:
nyúl írta:Unalmas. Ha kevesebbet fényeznéd magad a semmire, valamit mentenél az irántad táplált, teljesítmény alapján indokolatlan rokonszenvből.
Tavaly is csoda (pontosabban a kétes hozzáállású MTK) kellett a bennmaradáshoz, a kiesési rangadót ugyanis otthon elveszítettétek.
Ugyanaz a magyarázkodó, sose hibás csörgősipkás vagy, mint az itthoni kollégáid zöme. Méltó a helyed a csökkentlátók keringőjében. Nyugi, hamar jön a következő felkérés!

Meglepsz. Jobban tudod magad függetleníteni a sajtódömpingtől. Bódog kb kétszer nyilatkozott a kirúgása óta. Az hogy a sajtó fenttartja a sztorit, kicsit se a Bódog bűne. Ezért unalmas és csörgősipkás? Ugyanmár. Lassan minden a helyére kerül. Busai, Lipták, Ugrai stb. megbuktatta. Találkoztam véletlenül Bódoggal nem is olyan rég. Tudod mit mondott? Nem hiszi el, hogy kiállt a csapat mögüle. Nem másban kereste a problémát. Még véletlenül se magyarázkodott.
Nem hat rám különösebben a sajtó. Az eredmények beszédesek. Kiállt a csapat mögüle? Miért? Abban is kell lennie edzői felelősségnek, ha nem szilárd a közösség. Komikus volt, amikor vissza kellett vinni az autókat. Akkor megírtam, hogy körülbelül két hete maradt. Bejött.
Lehet, hogy előtted nem magyarázkodott, de ebben a nyilatkozatában például a játékvezetőket is szóba hozta a kudarc egyik okaként.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.08. 22:14

ManBat írta:
Dzsotti írta:
Adamek írta:
itthon? talán Csertői és Herczeg akit ki lelehet emelni szakmailag a jelenlegi padosok közül, mágusnak ők se mágusok

Próbálok finoman fogalmazni: nagyon nem örülnék nekik a DVTK padján. Mondjuk tény: Fernandóhoz képest talán még ők is előrelépések lennének.

Csertőinek én örülnék, Herczeg sikeressége viszont szvsz a debreceni mikroklímához kötött.

Lehet, hogy így van, de ezt valószínűleg sosem tudjuk meg. Azt azért megjegyezném, hogy nemcsak jó keret mellett (BL-es, EL-es idők) tudott sikeres lenni, de az utóbbi 1 év igazolta, hogy - némi hasonlatosságként - a klub igazán cefet állapotában is képes volt együttműködésre késztetni a játékosokat, és az állományhoz mérten összességében kifejezetten vállalható eredményeket tudott felmutatni. Mindenesetre kissé furcsa pont egy diósgyőritől olvasni, hogy hozzájuk nem lenne elég jó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.08. 22:25

Cselszky írta:
ManBat írta:
Dzsotti írta:Próbálok finoman fogalmazni: nagyon nem örülnék nekik a DVTK padján. Mondjuk tény: Fernandóhoz képest talán még ők is előrelépések lennének.

Csertőinek én örülnék, Herczeg sikeressége viszont szvsz a debreceni mikroklímához kötött.

Lehet, hogy így van, de ezt valószínűleg sosem tudjuk meg. Azt azért megjegyezném, hogy nemcsak jó keret mellett (BL-es, EL-es idők) tudott sikeres lenni, de az utóbbi 1 év igazolta, hogy - némi hasonlatosságként - a klub igazán cefet állapotában is képes volt együttműködésre késztetni a játékosokat, és az állományhoz mérten összességében kifejezetten vállalható eredményeket tudott felmutatni. Mindenesetre kissé furcsa pont egy diósgyőritől olvasni, hogy hozzájuk nem lenne elég jó.

Bandibá' jó tanár, ért a tanítványok bonyolult lelkivilágához és egyszerű elméjéhez, szerintem bárhol megállná a helyét ahol nincs azonnali eredménykényszer
Csertőit jobb taktikusnak tartom, ő talán nem ért annyira az egyénekhez de nagyon hatékonyan gyúrja a csapatot és érzi az ellenfelek játékának elrontását
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.05.08. 23:07

Dzsotti írta:
Reginald McFreez írta:
John McClane írta:Fernandoval mi a gond?

Szerintem ez már ilyen tudattalan szurkolás Fernando ellen, hogy igazolva legyen: nem Bódog miatt került oda a csapat, ahol van. Tudatosan meg alá lehet támasztani az eddigi eredménytelenségével. Ha esetleg elkezdett volna szárnyalni a klub, akkor őt békén hagynák, és még jobban rászállnának a játékosokra. win-win

Jaja. Hiszen logikus, hogy kiesni szeretne mindenki, aki tévesen bírálja Fernando-t.

De honnan lehet tudni,hogy ő milyen edző 2 hét után?
Illetve honnan lehet tudni,hogy nem csak ellenszenves volt az első edzésen a játékosoknak?
Szerintem simán lehetséges,hogy bennmaradás esetén jól jártok vele hosszabb távon.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.05.08. 23:16

ManBat írta:
John McClane írta:
Dzsotti írta:Meglepsz. Jobban tudod magad függetleníteni a sajtódömpingtől. Bódog kb kétszer nyilatkozott a kirúgása óta. Az hogy a sajtó fenttartja a sztorit, kicsit se a Bódog bűne. Ezért unalmas és csörgősipkás? Ugyanmár. Lassan minden a helyére kerül. Busai, Lipták, Ugrai stb. megbuktatta. Találkoztam véletlenül Bódoggal nem is olyan rég. Tudod mit mondott? Nem hiszi el, hogy kiállt a csapat mögüle. Nem másban kereste a problémát. Még véletlenül se magyarázkodott.

Mert valoszinuleg nem allt ki a csapat mogule es csak sokak tevkepzete,hogy megbuktattak.
Busai meg Ugrai amúgysem az az edzőbuktató tipus.Ugrainak meg különösen nem volt ra oka.

:lol:

Ugrai alapból nem egy vezéregyéniség,nem hallgat rá senki,pont azért bukott meg a Fradiban,mert túl lelkizős,eddig egész pályafutása alatt egyedül Bódog tudta belőle kihozni a tehetséget,nyilván pont őt buktatja meg...Gyakorlatilag az egyetlen kézzelfogható pozitívum Bódog munkásságában az pont Ugrai...
Busai meg aztán igazi csapatjátékos,a képességei finoman fogalmazva is behatároltak,ő pont a hozzáállásával tudott kitűnni,ha lehetőséget kapott mindig odatette magát,amikor elpasszolták kölcsönbe egyedül ő tudta visszaverekedni magát a keretbe.Abban biztos vagyok,hogy ő ilyen témában nem volt hangadó,nem egy észlény a tag,de azzal tisztában van mennyit köszönhet a focinak.Bódog meg azután is játszatta,hogy kiderült inkább Fradi meccsre ment a ti meccsetek helyek,ez alapján sem valószínű,hogy különösebb gondjuk volt egymással.
Komolytalan pletyka,hogy pont ők buktattak edzőt.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”