Ez igen! Varga Roland magára vállalta

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.05. 23:50

Felcsút - Négy pont lehetett volna a különbség.

„Lehet mondani, hogy rajtam múlt. Nem tudok mit mondani… Nem jó… Eldönthettem volna a mérkőzést, nem egyszer, nem kétszer, sajnálom nagyon” – nyilatkozta a szemmel láthatóan nagyon csalódott Varga Roland az M4 Sportnak.

Thomas Doll nem jelölte a kezdőcsapatba a góllövőlista élén álló támadót, aki azonban – Julian Koch ijesztő sérülését követően – a 7. percben kényszerűségből pályára lépett és csapata egyik legaktívabb játékosa volt a Videton elleni 0-0-ra végődött meccse.

„Teljesen mindegy, hogy mennyire voltam aktív, be kellett volna rúgnom a helyzetet, négy pont a különbség és… Nem tudok mit mondani” – zárta le az interjút a támadó.

Íme, az NB I-es góllövőlista - NB1.hu

NB I-es góllövőlista

SAW
Aranylabdás

Re: Ez igen! Varga Roland magára vállalta

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.05.06. 00:13

A Vasas edzője magyarázkodik, Varga meg "ez igen!".
Ti olvassátok saját magatokat?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.05.06. 02:00

SAW írta:A Vasas edzője magyarázkodik, Varga meg "ez igen!".

Nekem nem a szívem csücske a fradi de azért a meccs utáni nyilatkozata sztimpatikus volt Vargának. Egyrészt simán vállalta , hogy nagyobb helyzetet hagyott ki mint Litsigi közröhej tárgyát képző esete, másrészt pedig tényleg látszott, hogy ez kibaszottul bántja
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.05.06. 02:16

dingo írta:

Nekem nem a szívem csücske a fradi de azért a meccs utáni nyilatkozata sztimpatikus volt Vargának. Egyrészt simán vállalta , hogy nagyobb helyzetet hagyott ki mint Litsigi közröhej tárgyát képző esete, másrészt pedig tényleg látszott, hogy ez kibaszottul bántja

Megható.
De én nem erről írtam.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.05.06. 07:28

SAW írta:
dingo írta:

Megható.
De én nem erről írtam.

Akkor nem értelek. Mi a baj a címekkel? Varga tényleg nem magyarázkodott. A német pedig sokadszor hímezte körbe a semmit.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”