Szurkolói különjáratok a bajnoki döntőre

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.02. 14:29

Felcsút – Lesz piros és kék vonal.

Már régen elfogyott minden jegy a szombati Vidi-Fradira, a meccsre jutás megkönnyítése érdekében a fehérváriak a alábbiak szerint is segítik a drukkereiket.

„A Ferencváros elleni mérkőzésre a Videoton piros és a kék vonalon is indít szurkolói buszt. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolók név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával május 4-én 15 óráig.

null

null

Felhívják szurkolóik figyelmét arra, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak május 5-én, szombaton 18:00-kor, a gyülekező 17:45-től lesz.

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérik, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.”

null

null

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szurkolói különjáratok a bajnoki döntőre

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.05.02. 20:02

Ezt a kifejezést is elcsépelik. Mert a tavalyi tényleg az volt. Azonban itt még a vesztes is simán bajnok lehet,hiszen lesz hátra még 4 meccs.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Szurkolói különjáratok a bajnoki döntőre

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.05.02. 20:19

Legyen sárga is, nehogy Dorothy eltévedjen!

Vissza: “www.nb1.hu”