MindigÚjpest írta:Kemény,pedig egy kubatov seggnyalói vagyunk drapi jól mutatna.
Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?
De akár úgy is fogalmazhattam volna, hogy... egy csendeset azért szabad majd fingani a mezei Fradi drukkernek a Green Monsters engedélye nélkül?
:lol:extex írta:MindigÚjpest írta:Kemény,pedig egy kubatov seggnyalói vagyunk drapi jól mutatna.
Már csak azt kéne kitalálni mivel lehet alátámasztani ezt a baromságot.
Pauly D írta:Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?
De akár úgy is fogalmazhattam volna, hogy... egy csendeset azért szabad majd fingani a mezei Fradi drukkernek a Green Monsters engedélye nélkül?
Vicc ez az egesz nehogy mar ok dontsek el higy alakulhat e csoport :lol:
Természetesen nem.Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?
MindigÚjpest írta:Természetesen nem.Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?

Ha nem figyel a gm akkor igen.Reginald McFreez írta:MindigÚjpest írta:Természetesen nem.Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?
Reginald McFreez írta:MindigÚjpest írta:Természetesen nem.Reginald McFreez írta:Aztán ha mégis lesz egy kis "engedély" nélküli pró, mi lesz? Lekéselitek?
extex írta:MindigÚjpest írta:Kemény,pedig egy kubatov seggnyalói vagyunk drapi jól mutatna.
Már csak azt kéne kitalálni mivel lehet alátámasztani ezt a baromságot.
Ferencváros // Man Utd írta:Gondolom a tavalyi kiegyezéskor volt egy megállapodás, hogy mennyi pirózás fér bele büntetés ügyileg adott időszakban, és ezt szabályoznák, így az első fele még érthető is. A második részét kicsit túlzónak érzem, ennek nyilvános fórumon le nem írható okai érdekelnének.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég