Szerdai focimeccsek és televíziós közvetítések

Szarka
Aranylabdás

Re: Szerdai focimeccsek és televíziós közvetítések

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.04.12. 08:46

Adamek írta:
Pauly D írta:
Szarka írta:Szerintem 11-es.

Sajna igen. Ha nem taroljak le valahogy beszerencsetlenkedte volna a kapuba Lucas.

nem vagyok benne biztos, szerintem elpattant volna tőle annyira béna mozdulattal próbálta mellre venni, Mufflon szerintem lekapta volna az átvétel után
ilyen a foci, amennyit láttam belőle az alapján nem érdemelt továbbjutást tegnap a Real, a hosszabbítás járt volna a sorstól a Juvénak, de ez egy ilyen játék
a végén a félmeztelen póz nagyon kellett egy a 96. percben hidegen beálló kapusnak bevert tizi után, kurva nagyot húzott a csodaparipa a derbin

Az nem opció tizinél, hogy úgy is elbassza. Ilyen alapon a védő volt hülye, hagyta volna, hogy elcsessze a támadó. Valószínűleg tényleg nem rúgta volna be, de ott volt, fellökték, a védő a labdát se érte el, ez így tizi.
A hosszabbítást én is szívesebben néztem volna.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.04.12. 08:52

ManBat írta:Olaszok valamit nagyon kitaláltak erre a hétre. Remélem meglesz a negyedik is.
Ja, forza Lazio! De ki a negyedik?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2018.04.12. 08:59

MindigÚjpest írta:
ManBat írta:Olaszok valamit nagyon kitaláltak erre a hétre. Remélem meglesz a negyedik is.

A gól.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.12. 09:14

Szarka írta:
Adamek írta:
Pauly D írta:Sajna igen. Ha nem taroljak le valahogy beszerencsetlenkedte volna a kapuba Lucas.

nem vagyok benne biztos, szerintem elpattant volna tőle annyira béna mozdulattal próbálta mellre venni, Mufflon szerintem lekapta volna az átvétel után
ilyen a foci, amennyit láttam belőle az alapján nem érdemelt továbbjutást tegnap a Real, a hosszabbítás járt volna a sorstól a Juvénak, de ez egy ilyen játék
a végén a félmeztelen póz nagyon kellett egy a 96. percben hidegen beálló kapusnak bevert tizi után, kurva nagyot húzott a csodaparipa a derbin

Az nem opció tizinél, hogy úgy is elbassza. Ilyen alapon a védő volt hülye, hagyta volna, hogy elcsessze a támadó. Valószínűleg tényleg nem rúgta volna be, de ott volt, fellökték, a védő a labdát se érte el, ez így tizi.
A hosszabbítást én is szívesebben néztem volna.

nem a tiziben nem vagyok biztos, hanem abban, hogy beszerencsétlenkedte volna
amúgy bár alapvetően szabálykövető vagyok a focit illetően, én lehet, hogy kiköptem volna a sípot a 93. percben egy ilyen tetű hozzáállás után, de biztos nem hosszabbítottam volna a hosszabítás előtt három percet és nem állítom ki a kapust egy ilyen fontos szituban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.04.12. 15:15

RC írta:
MindigÚjpest írta:

A gól.
?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2018.04.12. 15:24

MindigÚjpest írta:
RC írta:
MindigÚjpest írta: Ja, forza Lazio! De ki a negyedik?

A gól.
?

A negyedik gól, amivel még a rendes játékidőben továbbjutott volna a Juve.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.04.12. 15:28

RC írta:
MindigÚjpest írta:
RC írta:A gól.
?

A negyedik gól, amivel még a rendes játékidőben továbbjutott volna a Juve.
Ja,hogy ezt még meccs közben írta :) nem figyeltem az időpontot.

Vissza: “www.nb1.hu”