Kizárhatják a PSG-t a BL-ből!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.11. 19:14

Párizs - Ismét trükközhettek!

A Financial Times úgy értesült, hogy a 2014-ben hasonló okok miatt 60 millió eurós bírsággal sújtott PSG hamis adatokat közölt a szponzorációs szerződéseiről, a valósnál mintegy 200 millió euróval magasabb támogatói bevételt vallott be - jelezte az nso.hu.

Ezt mintegy fedezetként mutatta fel a 222 millió euróért megvett Neymar és a 180 millió euróba kerülő Kylian Mpabbé megvásárlásához.

Az UEFA az Octagon pénzügyi elemző céget kérte fel arra, hogy vizsgálja át a PSG szponzori szerződéseit, illetve azok valós értékét.

Ha a vizsgálat során csalást találnak, az UEFA újabb büntetéssel sújthatja a PSG-t. Legsúlyosabb esetben kizárhatják a francia csapatot a Bajnokok Ligájából.

A Financial Times szerint a legfontosabb kérdés ebben az ügyben az, hogy meri-e alkalmazni az UEFA a saját maga által meghatározott szankciórendszerét. „Ha nem, akkor a klubok a jövőben sem veszik komolyan a FIFA pénzügyi fair play szabályát.”

Az UEFA a pénzügyi időszak júniusi zárása előtt biztosan nem hirdet ítéletet az ügyben.

Létszámemelés - „hadüzenet" a sokat kérő magyar focistáknak! - NB1.hu

Az NB I-es létszámemelés oka

Lobanovszkij
Tartalék

Re: Kizárhatják a PSG-t a BL-ből!

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2018.04.11. 19:37

Nagy ügy. Ha kizárják őket, indulnak otthon, az ázsiai BL-ben.
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Kizárhatják a PSG-t a BL-ből!

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.04.11. 20:56

Biztos, hogy nem zárják ki őket. Legfeljebb kivasalnak belőlük pár táskácska eurót.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”