Ibra idén is elkezdte a gólgyártást
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: Ibra idén is elkezdte a gólgyártást
Egész összekapták magukat, még lehet a végén meg lesz az 5. hely.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
Apró szépséghiba, hogy les volt. Az örmény gyereké két fordulóval ezelőtt legalább látványosra sikeredett. :)
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
Elképesztő ez az Ibra.... 35 éves bakker, s első angol bajnoki szezonjában 19 meccsen ver 13 gólt. :D
Bayern München
DVTK
Depower
DVTK
Depower
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
Pető írta:Elképesztő ez az Ibra.... 35 éves bakker, s első angol bajnoki szezonjában 19 meccsen ver 13 gólt. :D
Ja, elég zorall.
Sokakkal ellentétben én kedvelem a csókát. Hihetetlen alázat van benne a foci iránt, és ez tudja nálam ellensúlyozni a néha gyökér viselkedését is.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
HattoriHanzo írta:Pető írta:Elképesztő ez az Ibra.... 35 éves bakker, s első angol bajnoki szezonjában 19 meccsen ver 13 gólt. :D
Ja, elég zorall.
Sokakkal ellentétben én kedvelem a csókát. Hihetetlen alázat van benne a foci iránt, és ez tudja nálam ellensúlyozni a néha gyökér viselkedését is.
A nagy többség kedveli, szerintem többen vannak ilyenek, mint akik nem, de elismerni valószínűleg mindenki elismeri.
Én a kedvelők táborába tartozok, sőt ő azon kevesek egyike, aki miatt még leülök megnézni egy meccset. Egy kezem is bőven elég ahhoz, hogy megszámoljam az ilyen játékosokat. Minden olyan tulajdonság meg van benne - a tahóságot leszámítva - ami az átlag fölé emeli. Sőt, egyetlen olyan játékost sem tudok mondani, akinek annyi gólja beleégett volna az emlékezetembe, mint neki.
Most csak így fejből amik eszembe jutnak: a Babosnak lőtt gólja nyilván nem nagy dolog (kösz Tímár), az csak a személyes érintettség miatt emlékezetes, de a Királynak (Gyepit elküldve) lőtt gólja akkor is az lenne, ha nem nekünk lövi. Először nem is láttam, hogy az bent van... aztán, az Eb-n az olaszoknak lőtt sarkazós gólja, az angoloknak lőtt ollója, Roberto Carlos mellett a felsőbe, spiccel az ötösről (talán Inter-Fener BL volt), szintén az Interben sarokkal behúzva fejmagasságból, még Juvesként talán a Benfica ellen 30-ról, kapásból a léc alá, kicsit komolyabb kivitelben, PSG mezben az Anderlecht ellen, valamelyik francia bajnokin dropból a felsőbe, szintén 20-30ról, és asszem PSG-sként is kotort valamit sarokkal, a csúcs pedig az a felejthetetlen cselsorozat még Ajaxosként.
Más játékos egy ilyen gólnak is örülne a fentiek közül, és az lenne valószínűleg élete gólja, neki meg van vagy 20 ilyen.
-
BlancoAgilon38
HattoriHanzo írta:Pető írta:Elképesztő ez az Ibra.... 35 éves bakker, s első angol bajnoki szezonjában 19 meccsen ver 13 gólt. :D
Ja, elég zorall.
Nagyon bírom. Azért, ha valaki egy Ajax, Barcelona, PSG, MU, Juventus, Inter, AC Milan jetest fel tud mutatni a pályafutása során, az nem lehet véletlen.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
BlancoAgilon38 írta:HattoriHanzo írta:Pető írta:Elképesztő ez az Ibra.... 35 éves bakker, s első angol bajnoki szezonjában 19 meccsen ver 13 gólt. :D
Ja, elég zorall.
Nagyon bírom. Azért, ha valaki egy Ajax, Barcelona, PSG, MU, Juventus, Inter, AC Milan jetest fel tud mutatni a pályafutása során, az nem lehet véletlen.
A vicc az, hogy így sem nyert sosem BL-t és valszeg már nem is fog.
Míg Eto'o - akivel elcserélték oda-vissza azokkal a klubokkal, ahol Ibra ténykedett - végül háromnál állt meg :lol:
Ja, majdnem kongói :cool: (Nem Ibra)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:HattoriHanzo írta:Ja, elég zorall.
A vicc az, hogy így sem nyert sosem BL-t és valszeg már nem is fog.
Míg Eto'o - akivel elcserélték oda-vissza azokkal a klubokkal, ahol Ibra ténykedett - végül háromnál állt meg :lol:
Ja, majdnem kongói :cool: (Nem Ibra)
Nem is tudtam, hogy nem nyert BL-t, ilyen csapatokkal. :)