Bognár nyilvánvalóan nem akar maradni, az ilyen embert nem kell marasztalni, egyébként is egy túlértékelt játékos.
A romániai srácra meg szerintem nagyon megharagudhattak a klubvezetők, miután - magyar fociban totálisan szokatlan módon - nyilvánosságra hozta a konkrét anyagi ajánlatukat (fizetés, kivásárlás), szerintem ő már nem fog érkezni.
Mondjuk a srác nyilatkozata is elég furcsa volt, már nem tudom idézni pontosan, de hogy "jó, de nem kiváló ajánlatot" kapott, szerintem ő sem nagyon akart jönni, vagy kevesellte a havi 10000 euró körüli fizut és azért állt elő konkrétumokkal a fizetési igényeit illetően, hogy ha valaki szerződtetni akarja, akkor csak afeletti ajánlattal keressék.
Kiderült mekkora esély van Bognár távozására
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: Kiderült mekkora esély van Bognár távozására
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
SuperDepor
- Moderátor
szerintem ebből nem sok minden derült ki
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- A Fröccsös
- Légiós
Úgy hallottam, hogy nálunk is képben van. Én nem vagyok elájulva tőle.
A "gazdagok" majd úgyis elviszik.
A "gazdagok" majd úgyis elviszik.
Vasas FC - Gyõri ETO FC
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....
- Depista
- Aranylabdás
még a végén őt is is elviszik a kínaiak csilliárdokért.
hagyjuk már. ki ez a srác? az új Pirlo?
vihar a biliben.
hagyjuk már. ki ez a srác? az új Pirlo?
vihar a biliben.
-
BlancoAgilon38
Sose felejtem el, a faterja, mikor Mezey beválogatta generált egy kisebb vitát: ki ez és miért? Na most ez a gyerek a Black Jack nyomába sem léphet.
- freezespider
- Világsztár
Maradonapoli írta:Bognár nyilvánvalóan nem akar maradni, az ilyen embert nem kell marasztalni, egyébként is egy túlértékelt játékos.
A romániai srácra meg szerintem nagyon megharagudhattak a klubvezetők, miután - magyar fociban totálisan szokatlan módon - nyilvánosságra hozta a konkrét anyagi ajánlatukat (fizetés, kivásárlás), szerintem ő már nem fog érkezni.
Mondjuk a srác nyilatkozata is elég furcsa volt, már nem tudom idézni pontosan, de hogy "jó, de nem kiváló ajánlatot" kapott, szerintem ő sem nagyon akart jönni, vagy kevesellte a havi 10000 euró körüli fizut és azért állt elő konkrétumokkal a fizetési igényeit illetően, hogy ha valaki szerződtetni akarja, akkor csak afeletti ajánlattal keressék.
Mindenki ellene van, én meg pont mást látok benne!
Igaz, hogy sok helyzetet elbénáz, de legalább bele mer menni ....
És ugye az hibázik aki ...
Szerintem még fogunk róla hallani!
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.
-
SuperDepor
- Moderátor
BlancoAgilon38 írta:Sose felejtem el, a faterja, mikor Mezey beválogatta generált egy kisebb vitát: ki ez és miért? Na most ez a gyerek a Black Jack nyomába sem léphet.
az apjától nagyon nagyon messze van ő és nem is lesz már közelebb
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.