Melyik magyarnak nőtt vagy csökkent a legtöbbet az értéke?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Melyik magyarnak nőtt vagy csökkent a legtöbbet az értéke?

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2016.12.31. 16:07

Dzsotti írta:
Savaria1919 írta:
Dzsotti írta:Szabolcsban már nem Forint van? Rúpiára váltottatok? :P

Mondod ezt azok után, hogy indiai játékost akartok igazolni :D ;)

És te is mindent beveszel, mint a fizetéseket. :)

Nem vettem be a fizetéseket, jeleztem, hogy csak a TAO-s hozzájárulás.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Bud_4
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Bud_4 » 2017.01.01. 20:58

Szpari4Life írta:Volt értelme forintban írni... Faszom fog matekozni, inkább megnézem Transfermarkton.

Tényleg felháborító. Nem is értem, hogy honnan veszi a bátorságot egy magyar honlap, hogy magyar forintban adja meg a magyar játékosok árát.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.01. 21:28

Bud_4 írta:
Szpari4Life írta:Volt értelme forintban írni... Faszom fog matekozni, inkább megnézem Transfermarkton.

Tényleg felháborító. Nem is értem, hogy honnan veszi a bátorságot egy magyar honlap, hogy magyar forintban adja meg a magyar játékosok árát.

Ugye? :)
kanoczrobert.hu

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.01.01. 22:41

BlancoAgilon38 írta:

Ez elég nagyarcúra sikeredett.

Lehet, de tényleg jobb juróban olvasni ezeket a számokat, legyen a játékos albán, mexikói, ugandai, mindegy.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.02. 09:43

BEARGRYLLS írta:
BlancoAgilon38 írta:

Ez elég nagyarcúra sikeredett.

Lehet, de tényleg jobb juróban olvasni ezeket a számokat, legyen a játékos albán, mexikói, ugandai, mindegy.

Semmi nagyarcúság nem volt benne, de ezt ők is tudják, csak be kellett szólni, mert be lehetett. Azért sem göngyölítettem túl a dolgot, mert egyrészt volt jobb dolgom, másrészt meg hát alapból az én beszólásomból indult. Nyilván a nagymagyarok is tisztában vannak vele(mondjuk nem értem akkor szerintük a cikkek 99,999*10%-a miért nem hazaárulás, ahol nem forintban adják meg), hogy a futball pénzneme az euró és az angol font. Életemben talán háromszor láttam labdarúgó értékét, átigazolási díját forintban, de akkor is rendre "ennyi maláj kurvát vehetnél Dzsudzsák árából" és hasonló magas színvonalú cikkekről volt szó. Nincs viszonyítási alap. Ne mondja nekem senki, hogy gyorsan fejben nem váltotta át egyből... Valószínűleg még házon belül is egy másik szerkesztő már euróban írta volna. Az igaz, hogy nem egy óriási hiba, alapból meg sem jegyezné az ember, ha lehetne találni az oldalon egymás után két hibamentes(direkt nem hibátlant írok) cikket, de nem. Rendre még a címek sem sikerülnek. Ez olyan, mintha a patinás magyar futball élére kineveznénk egy gazdag, de hozzá nem értő papit, a válogatott élére meg egy beszédhibás pulykát...ja, várj...
Látszik, hogy kezdők a srácok, ez nem kérdés, de kritika nélkül nem is fognak előrébb jutni.
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.02. 14:48

Szpari4Life írta:
BEARGRYLLS írta:
BlancoAgilon38 írta:Ez elég nagyarcúra sikeredett.

Semmi nagyarcúság nem volt benne, de ezt ők is tudják, csak be kellett szólni, mert be lehetett. Azért sem göngyölítettem túl a dolgot, mert egyrészt volt jobb dolgom, másrészt meg hát alapból az én beszólásomból indult. Nyilván a nagymagyarok is tisztában vannak vele(mondjuk nem értem akkor szerintük a cikkek 99,999*10%-a miért nem hazaárulás, ahol nem forintban adják meg), hogy a futball pénzneme az euró és az angol font. Életemben talán háromszor láttam labdarúgó értékét, átigazolási díját forintban, de akkor is rendre "ennyi maláj kurvát vehetnél Dzsudzsák árából" és hasonló magas színvonalú cikkekről volt szó. Nincs viszonyítási alap. Ne mondja nekem senki, hogy gyorsan fejben nem váltotta át egyből... Valószínűleg még házon belül is egy másik szerkesztő már euróban írta volna. Az igaz, hogy nem egy óriási hiba, alapból meg sem jegyezné az ember, ha lehetne találni az oldalon egymás után két hibamentes(direkt nem hibátlant írok) cikket, de nem. Rendre még a címek sem sikerülnek. Ez olyan, mintha a patinás magyar futball élére kineveznénk egy gazdag, de hozzá nem értő papit, a válogatott élére meg egy beszédhibás pulykát...ja, várj...
Látszik, hogy kezdők a srácok, ez nem kérdés, de kritika nélkül nem is fognak előrébb jutni.

Magyar focistákról van szó. Kik azok a nagymagyarok? Buzeráns egy szó.
Nem szoktam egyébként beszólni csak azért, mert be lehet szólni.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.02. 19:17

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BEARGRYLLS írta:Lehet, de tényleg jobb juróban olvasni ezeket a számokat, legyen a játékos albán, mexikói, ugandai, mindegy.

A nagymagyart azért írtam, mert tudom, hogy te közel sem vagy az, mégis ez efféle megnyilvánulás volt. :)
Magyar focistákról van szó, de ez szerintem semmit sem befolyásol, mert itthon is az euró a futball pénzneme, ezen az oldalon is euróban írták nemegyszer,ráadásul a szóban forgó srácok meg kint játszanak a világ különböző pontjain.
De hagyjuk a faszba, semmi értelme. :) Nem nagyképűségből írtam, nem is kritikus hibának, csak egyszerűen kényelmetlen és nem azért, mert én geciredekűfődivagyok, ráadásul még egy táblázatot sem tudtak alá húzni, hogy legalább átlássa az ember. Viszont, ha ez nem etikus, vagy hazaárulás, akkor írják így, bánja a tököm.
Az igazság az, hogy a cikket három másik után olvastam el és szokás szerint mind el volt cseszve és ide kommenteltem végül.
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.03. 07:24

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Semmi nagyarcúság nem volt benne, de ezt ők is tudják, csak be kellett szólni, mert be lehetett. Azért sem göngyölítettem túl a dolgot, mert egyrészt volt jobb dolgom, másrészt meg hát alapból az én beszólásomból indult. Nyilván a nagymagyarok is tisztában vannak vele(mondjuk nem értem akkor szerintük a cikkek 99,999*10%-a miért nem hazaárulás, ahol nem forintban adják meg), hogy a futball pénzneme az euró és az angol font. Életemben talán háromszor láttam labdarúgó értékét, átigazolási díját forintban, de akkor is rendre "ennyi maláj kurvát vehetnél Dzsudzsák árából" és hasonló magas színvonalú cikkekről volt szó. Nincs viszonyítási alap. Ne mondja nekem senki, hogy gyorsan fejben nem váltotta át egyből... Valószínűleg még házon belül is egy másik szerkesztő már euróban írta volna. Az igaz, hogy nem egy óriási hiba, alapból meg sem jegyezné az ember, ha lehetne találni az oldalon egymás után két hibamentes(direkt nem hibátlant írok) cikket, de nem. Rendre még a címek sem sikerülnek. Ez olyan, mintha a patinás magyar futball élére kineveznénk egy gazdag, de hozzá nem értő papit, a válogatott élére meg egy beszédhibás pulykát...ja, várj...

A nagymagyart azért írtam, mert tudom, hogy te közel sem vagy az, mégis ez efféle megnyilvánulás volt. :)
Magyar focistákról van szó, de ez szerintem semmit sem befolyásol, mert itthon is az euró a futball pénzneme, ezen az oldalon is euróban írták nemegyszer,ráadásul a szóban forgó srácok meg kint játszanak a világ különböző pontjain.
De hagyjuk a faszba, semmi értelme. :) Nem nagyképűségből írtam, nem is kritikus hibának, csak egyszerűen kényelmetlen és nem azért, mert én geciredekűfődivagyok, ráadásul még egy táblázatot sem tudtak alá húzni, hogy legalább átlássa az ember. Viszont, ha ez nem etikus, vagy hazaárulás, akkor írják így, bánja a tököm.
Az igazság az, hogy a cikket három másik után olvastam el és szokás szerint mind el volt cseszve és ide kommenteltem végül.

Rendó. :)

Vissza: “www.nb1.hu”