Bódog szerint ugyanaz a baj, mint tavaly

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.04. 20:49

Antalya - Levonta a győztes edzőmeccs tanulságait.

Szombaton, felkészülési mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott a DVTK az FC Prishtina ellen.

A találkozó után Bódog Tamás, miskolciak vezetőedzője értékelt a klub honlapjának.

"A játékosok hozzáállásával abszolút elgedett voltam, mindenki akart, és igyekezett a legjobbját adni amellett, hogy láttam hibákat is. Az első félidőben letámadtuk az ellenfelet, helyzeteket alakítottunk ki, csak ugyanaz történt, mint az előző évben is: egyszer jött el az ellenfél a kapunkig, és egyből gólt kaptunk belőle. Utána jól reagált a csapat, odanyomtuk az ellenfelünket a saját kapujához. A második játékrészben is a saját játékunkat akartuk az ellenfelünkre erőltetni, ami többé kevésbé sikerült, és az ellenfélnek is akadtak lehetőségei. A felkészülés ezen szakaszában ez egy jó edzőmérkőzés volt, láttuk a hibákat, tudjuk, hogy mit kell még kijavítani, amit ki is fogunk javítani. A mérkőzés hűen tükrözte, hogy milyen állapotban vagyunk, és igyekszünk még jobbak lenni."

Megint nyert a DVTK - NB1.hu

Megint nyert a DVTK

Dzsotti
Aranylabdás

Re: Bódog szerint ugyanaz a baj, mint tavaly

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.02.04. 23:51

Tökéletes címválasztás. Azt gondolom, hogy direkt dilettáns csapat lett ide összeválogatva.
Érted élek én!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Bódog szerint ugyanaz a baj, mint tavaly

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.02.04. 23:54

Dzsotti írta:Tökéletes címválasztás. Azt gondolom, hogy direkt dilettáns csapat lett ide összeválogatva.

valami bajod van a wc-csészékkel?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”