Válogatott: két hazai mérkőzéssel debütálhat Leekens

BlancoAgilon38

Re: Válogatott: két hazai mérkőzéssel debütálhat Leekens

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.24. 16:06

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:bármit, ha csak fingik két percen át abban is több van mint egy ilyen semmitmondó hülyeségben, ez maximum pofaszellőztetésre volt jó

Egy tizeniksz éve hivatalban lévő kapitány se mondana mást. Nyilatkozni pedig kötelező. Akkor is, ha a közhelyparádét tekintve igazad van.

senki nem mondana mást akinek nincs több esze egy söragyú szertárosnál
kurvára nem tilos szerintem a gondolkodás ebben a szakmában sem, de ha nem megy akkor tényleg inkább csak pislogjon a kamerába és ne jöjjenek már ezredjére is ezekkel a nem szabad lebecsülni senkit örökzöldekkel

Bmeg, most lett kapitány, de tényleg, te mit mondtál volna? Nem értem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.24. 16:19

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Egy tizeniksz éve hivatalban lévő kapitány se mondana mást. Nyilatkozni pedig kötelező. Akkor is, ha a közhelyparádét tekintve igazad van.

kurvára nem tilos szerintem a gondolkodás ebben a szakmában sem, de ha nem megy akkor tényleg inkább csak pislogjon a kamerába és ne jöjjenek már ezredjére is ezekkel a nem szabad lebecsülni senkit örökzöldekkel

pédául azt, hogy tök jó, minden ellenfelünk ellen játszhatunk pirosban mert ők kék-fehérek
azzal, hogy ő most lett a kapitányunk nem most kezdte a szakmát vagy egyáltalán a beszédtanulást, gondolkodást
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.24. 16:29

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:

pédául azt, hogy tök jó, minden ellenfelünk ellen játszhatunk pirosban mert ők kék-fehérek
azzal, hogy ő most lett a kapitányunk nem most kezdte a szakmát vagy egyáltalán a beszédtanulást, gondolkodást

Oké. Lerágtuk. Maradt a csont.

Vissza: “www.nb1.hu”