Kleinheisler a visszatérés küszöbén - kép

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.14. 14:01

Dubai - A válogatott középpályás felépült sérüléséből.

Kleinheisler László felépült a sérüléséből, így elkezdheti a téli felkészülést a kazah Asztanánál, és a klub dubai edzőtáborába is elutazhat. A válogatott középpályás klubja az edzőtáborról közölt képgalériájában „erősítette” meg a hírt, hiszen a futballista több felvételen is feltűnt, írja a Nemzeti Sport.

Az Asztana január 10-én kezdte meg a téli felkészülést. A portugál Sporting CP elleni Európa-liga-meccsre Dubaiban készül a kazah bajnok, amelynek soraiban az augusztusi térdsérüléséből (azóta nem is lépett pályára) felépült Kleinheisler László is ott van. Ez az Asztana honlapján megtalálható képgalériából is kiderül.

Az Európa-ligában a nyolcaddöntőbe jutásért rendezendő párharcban a Sporting elleni első találkozót február 15-én rendezik meg Asztanában, a visszavágóra egy héttel később kerül sor Lisszabonban.

Zidane tanácstalan, Ronaldóról kész lemondani a klub - NB1.hu

Madrid - A Real öltözője sosem volt még ilyen rossz hangulatú.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Kleinheisler a visszatérés küszöbén - kép

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.01.14. 14:07

Nem látok semmiféle küszöböt. Clickbait. Csesszétek meg.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

Re: Kleinheisler a visszatérés küszöbén - kép

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.01.14. 16:36

hasonlít a jelenlegi James Bondra csak kevésbé van szétütve anabolikus szteroidokkal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”