BL döntőre készül a Balmaz!

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

BL döntőre készül a Balmaz!

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.07. 10:15

Balmazújváros - Szamosi Tamás szerint a legfontosabb meccs következik.

BL döntőre készül a Balmaz!


 Taktikailag egy nagyon jól sikerült mérkőzésen vagyunk túl, ahol a játékosaink betartottak minden utasítást. Kontroll alatt tartottuk a játékot, s hogy miért nem sikerült megtartani a három pontot, az egy külön téma lenne, de ezzel nem szeretnék foglalkozni - nyilatkozta Szamosi Tamás a Balmazújváros pályaedzője. 



– A szerdai dunaújvárosi kupamérkőzés után, nagyszerűen sikerült a regeneráció, hiszen még legvégén- mikor már egy jó ideje emberhátrányban is voltunk- sem látszott a játékosainkon a fáradtság.



– Azt a kupameccs után is mondtam, hogy arra a 120 percre szombaton nem fogunk hivatkozni. Sajnálom, hogy az összefoglalóból kimaradt az a jelenet a mérkőzés hajrájából, mikor a gólvonalról rúgták ki a kapuson túljutott labdát az újpesti védők.



– Péntekre, szombatra még jelentős mennyiségű csapadékot ígér a meteorológia. Szombaton nem a szép játék fog dominálni, a várhatóan igen mély talajon, s minden bizonnyal előtérbe kerülnek majd pontrúgások utáni szituációk. A Mezőkövesdben pedig vannak bőséggel magas labdarúgók.



– Egész évben sokat gyakoroljuk ezeket a helyzeteket, s ezt fogjuk tenni ezen a héten is. Ennek eredményeként Újpesten is két pontrúgás előzte meg a két szerzett gólunkat. A pályánk egy része még havas, jelenleg is takarítják. De az újpesti játéktér is jeges volt ott, ahol nem sütötte a nap. Mindenféle körülményre fel fogunk készülni a hét során, hiszen ez az utolsó bajnoki összecsapás a Mezőkövesd ellen, számunkra egy „BL döntővel” ér fel.



 



<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/nehez-lesz-megtartani">Nehéz lesz megtartani - NB1.hu</a></h4><p>Csak kölcsönben szerepel a ghánai az Üllői úton</p></blockquote>


<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

Avatar
SAW
Aranylabdás
Hozzászólások: 37821
Csatlakozott: 2005.07.27. 09:47
Tartózkodási hely: Tata

Re: BL döntőre készül a Balmaz!

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.12.07. 14:32

12 percig voltatok emberhátrányban + a hosszabbítás.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 14806
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: BL döntőre készül a Balmaz!

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.12.08. 07:28

Tegnap véletlenül elcsíptem az összefoglalót. Mutattak egy helyzetet,amikor a gólvonalról vágtuk ki a labdát. Úgyhogy nem tudom miről beszél ez a faszfej.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 81 vendég