A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.21. 17:58

Miskolc – Bódog Tamás hét és fél év után vehetne revansot.

A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel


 



Az OTP Bank Liga 28. fordulójának legpikánsabb mérkőzése egyértelműen a Paksi FC–DVTK összecsapás. A Tolnai megyei zöld-fehér csapat hazai pályán még nem talált legyőzőre a bajnokság idei kiírásában, azonban inkább egy régen várt „találkozó” miatt lesz pikáns az összecsapás.



 




Rekop Gyuri az nb1.hu-nak: a Nicaraguai dohány a legjobb - NB1.hu



 




Csertői Aurél és Bódog Tamás nyolc év után nézhetnek farkasszemet egymással, az ominózus 2009-es botrányosan végződő meccs után, amikor is a szombathelyi csapat vezetőedzőjeként dolgozó Csertői egy technikai zónában történő kakaskodás lezárásként ágyékon rúgta az akkor még a Videoton szakmai stábját erősítő Bódogot.



 



A 2009. augusztus 24-én történt este után az MLSZ Fegyelmi Bizottság Csertői Aurélt december 31-ig, Bódog Tamást október 31-ig tiltotta el akkor a kispadtól.



 



– Rivalizálás nincs bennem, meg presztízs sincs bennem. Az, hogy ilyen előfordulhat, az valamilyen szinten szomorú. De ez megtörtént sajnos – mondta Bódog Tamás a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a miskolci Amíg élek én szurkolói portál kérdésére. – A mai napig megvan a saját véleményem erről, de mind a ketten tanultunk a hibánkból. Néztem, a technikai zóna elég közel van Pakson egymáshoz, de úgy gondolom, ezen túl kell lépni és ez már a múlt zenéje. Nem akarom ezzel fölkavarni az egészet, hogy beszélgetünk, vagy nem beszélgetünk. Én úgy gondolom, hogy az, hogy én akkoriban a technikai zónát elhagytam és az volt a bűnöm, az alapján nem kell fejbe lőni az embert – folytatta a DVTK edzője, aki elmondta, hogy a 2009-es eset miatt nincs benne extra bizonyítási vágy. – Az, hogy ő a következő ellenfélnek az edzője, az nektek egy pikantéria, egy jó sztori, de számomra az a fontos, hogy a csapat hozza a formáját, fejlődjön, és hogy a klubnak megszerezzük a következő három pontot – zárta mondandóját Bódog Tamás.



 




Csertői vs. Bódog - Streamable



 




 


Avatar
nick2005
Sztár
Hozzászólások: 4556
Csatlakozott: 2006.05.16. 16:28

Re: A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.04.22. 00:00

Hú de jó meccs volt, 4-3-ra nyertünk. A végén amúgy abból lett a balhé, hogy Bódog idegességében nagyon nem tudta mi a helyzet. Történt, hogy a Hali cserélt a 90. percben, akkor már vezettünk 4-3-ra (a 4. gólt Nagy Gabi a 87. percben szerezte). A labda kiment a Hali kispadnál, Csertői nem rúgta vissza, hanem átlépte, és odasétált az oldalvonal mellé, beszélt valamelyik játékossal. Bódog azon kapta fel a vizet, hogy Csertői nem adta vissza a labdát a bedobáshoz, de ugye hiába is adta volna, nem lehetett volna dobni, mert közben csere volt (meg ha jól emlékszem talán ápolás is, de ez nem biztos). Bódog átrohant a Hali padhoz, balhézott, Csertői rúgott........ ennek is lassan már 8 éve.
########################
HAJRÁ HALI!

BlancoAgilon38

Re: A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.04.22. 13:15

Ja, mikor a kis lábujjával tökön rúgta Bódogot, aki ettől nem lett boldog. Fasza gyerek ez az Aurél.

Avatar
freezespider
Világsztár
Hozzászólások: 11940
Csatlakozott: 2007.04.21. 08:06
Tartózkodási hely: Diósgyõr

Re: A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel

HozzászólásSzerző: freezespider » 2017.04.22. 14:32

BlancoAgilon38 írta:Ja, mikor a kis lábujjával tökön rúgta Bódogot, aki ettől nem lett boldog. Fasza gyerek ez az Aurél.

;)
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 140 vendég