A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.04.18. 19:20

Budapest – Tényleg miatta jár Bernd Storck mindig ugyanoda?

A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja


Változatos meccseket és eredményeket hozott a 27. forduló. A tabella élén ismét a Honvéd áll, ugyanakkor a Vasastól elszenvedett veresége miatt már csak az ötödik helyen szerénykedik az a Ferencváros, amely gárdát a Bódog Tamás kinevezése óta eddig szárnyaló DVTK-t simán verő Haladás előzött meg.



 



A forduló gólja: Zsótér Donát



Nem kell különösebben megvédeni a döntésünket, a felvétel önmagáért beszél.



 





 



A forduló vesztese: Ferencváros



A legutóbbi tizenkét megszerezhető pontból csak egy lett a Ferencvárosé. A Vasas elleni rangadón vezettek is a zöld-fehérek, ám onnantól kezdve csőstül jött a baj…



 



 



A forduló sportszerűsége: Csertői Aurél



A Paks vezetőedzője a Honvéd elleni zakó után megmondta a frankót. Mégpedig azt, hogy megérdemelten nyertek a kispestiek. Nem keresett kifogásokat, hanem őszintén megmondta, amit egyébként mindenki látott. Ezért kell a valóságról nyilatkoznia minden résztvevőnek…



 




Bajnoki döntő lehet május 27-én a Bozsik Stadionban - NB1.hu



Hemingway-blog




 



A forduló válogatottja: Tujvel (Mezőkövesd) – Osváth (DVSC), Vaskó Tamás (Vasas), Bobál Gergely (Honvéd), Kire Ristevski (Vasas) – Rácz Barnabás (Haladás), Hidi Patrik (Honvéd) – Jancsó András (Haladás), Eppel Márton (Honvéd), Mahir Saglik (Vasas), Zsótér Donát (Honvéd)



 



 



Tomas Tujvel (Mezőkövesd): A Videoton elleni meccs legjobbja volt - fantasztikus védésekkel járult hozzá a kövesdi pontszerzéshez.



 



Osváth Attila (DVSC): Azért adta kölcsön a Vasas a Debrecennek, hogy keresztszalag-szakadása után újra formába lendüljön. Nagyon úgy tűnik, hogy ez megtörtént. Ha Angyalföldön számítanak majd a szolgálataira, a következő szezonban is nagy erőssége lehet a Vasasnak.



 



Vaskó Tamás: Ezúttal is korlátlan úr volt a földön és a levegőben egyaránt. Nincs mit szépíteni rajta, válogatott formában futballozott.



 



Bobál Gergely: A saját játékosaira építő listavezető egyik legnagyobb kincse. Idővel a válogatottnál is megoldás lehet a belső védő posztján.



 



Kire Ristevski: Olyan alázattal játszik a Vasasért, mintha a klub saját nevelésű játékosa lenne. Munkabírása és a határozottsága is bőven átlag feletti.



 



Rácz Barnabás (Haladás): A szombathelyiek 21 éves középpályása a DVTK elleni meccs legjobbja volt. Az első félidőben fejjel tálalt remekül, a gyönyörű kapásgólt szerző Jancsó András elé, majd a második félidőben David Williamst ugratta ki a második Hali gól előtt.



 





 



Hidi Patrik (Honvéd): Bernd Storck rendszeres vendége a Honvéd meccseinek. Botkát (még kispestiként hívta be először a keretbe) és Eppelt már kiszúrta. Ha létezik igazság, akkor most neki kell következnie…



 



Jancsó András (Haladás): Az elsősorban védekezésben jeleskedő labdarúgó a hétvégén a támadósorban kapott lehetőséget Mészöly Gézától, a Haladás vezetőedzőjétől. A szokatlan poszton sem jött zavarba a fiatal labdarúgó, aki a szombathelyiek vezető találatát szerezte a DVTK ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen.



 





 



Eppel Márton: Hónapok óta éneklik a góllövőlistát vezető kispestiről a fanatikusok, hogy ő lesz a gólkirály, de aki látta játszani szombaton, ismét megbizonyosodhatott róla, a csapat érdekeit tartja a legfontosabbnak.



 





 



Mahir Saglik: Vannak futballisták, akiket azért alkalmaznak, hogy ha gyengén is játszanak, akkor is döntsenek el fontos meccseket. Így tett a Fradi elleni rangadón, és a mezőnyben sem volt észrevehetetlen…



 





 



Zsótér Donát: Aki akkora bombagólt rúg, mint ő, annak a legjobbak között a helye…


Avatar
Savaria1919
Aranylabdás
Hozzászólások: 16491
Csatlakozott: 2012.06.24. 08:36
Tartózkodási hely: Haliwood
Kapcsolat:

Re: A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.04.18. 19:52

nb1.hu12 írta:Rácz Barnabás (Haladás): A szombathelyiek 21 éves középpályása a DVTK elleni meccs legjobbja volt. Az első félidőben fejjel tálalt remekül, a gyönyörű kapásgólt szerző Jancsó András elé, majd a második félidőben David Williamst ugratta ki a második Hali gól előtt.

Örömteli, hogy 2 szombathelyi is helyet kapott a csapatban, viszont Jancsó találata előtt Mészáros Károly adta a gólpasszt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Avatar
bomba85
Világsztár
Hozzászólások: 10333
Csatlakozott: 2006.04.07. 09:00
Tartózkodási hely: LAS VEGAS - NEVADA
Kapcsolat:

Re: A legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.04.19. 00:00

Saglik-ot meg Vasas drukkerkent is tulzasnak tartom a het valogatottjaba... ennyire nem voltak jo momentumai sem a meccsen, "csak" 1 golja... persze, orulok, szuper, roppant ertekes gol, de ennel biztos volt jobb "teljesitmeny"... na sebaj! HAJRA VASAS!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 89 vendég