Haladás: hamarosan eldől Horváth Ferenc, Király Gábor és Halmosi sorsa is

SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 40699
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Haladás: hamarosan eldől Horváth Ferenc, Király Gábor és Halmosi sorsa is

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.05.21. 10:50

Felpörgőben a szombathelyi események
Kiesett az idén 100 éves Haladás az élvonalból, a klub vezetői már a másodosztályú feladatokra készülnek. További a szakmai stáb és a játékoskeret kialakítására. Horváth Ferenc vezetőedzőnek (és a segítőinek) és több játékosnak is lejár a szerződése. A kialakult helyzettel kapcsolatban a következőket jelentette be a klub:

"Az NB II-ben kizárólag magyar futballistákkal számol az első osztályból kiesett Szombathelyi Haladás. Azt még nem tudni, ki irányítja ősztől a zöld-fehéreket.


– A másodosztályban is lehet légiósokat foglalkoztatni, de a klubok nem élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen akkor teljes egészében elesnek a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásától – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Mi is így gondolkodunk. Légiósaink közül Michael Rabusic, Funsho Bamgboye (Vidi - a szerk.) és Galin Ivanov (FTC, Puskás Akadémia - a szerk.) élő szerződéssel rendelkezik, bár hivatalos megkeresés egyikük iránt sem érkezett, tudjuk, hogy vannak érdeklődők. Rui Pedro kölcsönszerződése lejárt és Oleg Golodiuk, valamint Reagy Ofosu kontraktusa is megszűnt. Saláta Kornél szerződése is lejár, ő maradna, ám egyelőre légiósnak számít – Mészáros Karolhoz hasonlóan. Mindketten rendelkeznek magyar felmenőkkel, így minden bizonnyal hamarosan nem lesz akadálya a játékuknak. Bosnjak Predrag is futballmagyar és Yurij Habovda is, ukrán védőnk magyar útlevéllel is rendelkezik. A magyar labdarúgók közül Király, Schimmer, Mohl és Halmosi kontraktusa jár le június 30-án. Egyelőre nem tudom megmondani, mi lesz a sorsuk. Kölcsönjátékosaink – Pinte, Medgyes, Tóth Dávid, Kovalovszki, Petró, Kiss Bence – június 20-án velünk kezdik el a felkészülést. Ami az edzőkérdést illeti, több név is felmerült és a lejáró szerződésű Horváth Ferenccel is leülünk majd tárgyalni. Csütörtökön egyébként tulajdonosi taggyűlést tartunk, ahol a tulajdonosok meghallgatják a vezetőedzői beszámolót."
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 187 vendég