Rebrov és a konkurenciaharc

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Rebrov és a konkurenciaharc

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.11. 19:49

Statisztika bizonyítja szavait.

Rebrov és a konkurenciaharc


Edzőmeccset játszott ma a Ferencváros az ESMTK ellen, a találkozó végeredménye 1-1 lett. De mint jeleztük, ezen az összecsapáson nem az FTC első sora lépett pályára, hanem azok a játékosok, akiknek játéklehetőségekre van szükségük.


 


Mint ismeretes, a zöld-fehérek voltak a legaktívabbak a játékospiacon, de mint már többször jeleztük, a listavezetőnél nem csak a tavaszi szezonra gondoltak az új futballisták megszerzésekor. A Fradi álma ugyanis az, hogy hosszú idő után végre nagyot dobbant a nemzetközi porondon is, de abban az értelemben, hogy eredményesen szerepel, és eljut mondjuk az Európa-liga csoportkörébe.


 


Ennek a célnak a megvalósítása viszont gyakorlatilag lehetetlen úgy, hogy a nemzetközi kupameccsek előtt kezd el igazolni, nemcsak a Fradi, hanem bármelyik magyar klub. Azért, mert akkor nemcsak a kiszemeltek normális feltérképezésére, hanem az újonnan szerződtetettek csapatba építésére sincsen kellő idő.


 


Az FTC tehát igazolt egy rakás új játékost, akiknek elkezdett játéklehetőséget biztosítani. Vannak, akik már bajnokikon is bizonyíthattak, de vannak olyanok is, akik például még csak a mai edzőmeccsen. 


 


Játszott ma a hazaiaknál magyar válogatott (Botka, Leandro), légiós, új igazolás, de az NB I tavalyi legjobb játékosa és gólkirálya, Davide Lanzafame is.


 


És az olasz miatt elérkeztünk a szombati Derbi utáni sajtótájékoztató egyik legfontosabb pillanatához. Szerhij Rebrov vezetőedzőtől ugyanis megkérdezték, hogy azért cserélte-e le Böde Dánielt a szombati meccs 67. percében éppen az előbb említett olaszra, mert már volt sárga lapja és félt attól, hogy kiállítják.


 


Rebrov azt válaszolta – egyébként csípőből -, hogy erről szó nem volt. Hangsúlyozta, a Fradinál konkurenciaharc van, ami azt jelenti, hogy mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért, a játéklehetőségért (ezek meg ugye azt jelentik, hogy bátran tud variálni/változtatni – a szerk.). Azt is elmondta, az adott feladatát Böde és Lanzafame is igyekezett a legjobban ellátni.


 


Rebrov azon szavait, hogy nem féltette Bödét a kiállítástól az is bizonyítja, hogy a figyelmeztetése után majdnem 30 percet még a pályán hagyta az erőcsatárát a kiemelten feszült (hangulatú) mérkőzésen. 

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Hozzászólások: 2056
Csatlakozott: 2011.05.04. 21:16
Tartózkodási hely: bakterház
Kapcsolat:

Re: Rebrov és a konkurenciaharc

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2019.02.12. 06:20

unalmas már ez a bödézés
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"


kubatov takarodj !!!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég