Supka Attila hatalmas igazságai

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Supka Attila hatalmas igazságai

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.03. 10:40

Az új igazolás volt a leggyengébb láncszem.

Supka Attila hatalmas igazságai


„Böde Dani eldönti!” - monda a mellettem ülő Ch Gáll András, az nb1.hu korábbi főszerkesztője akkor, amikor Szerhij Rebrov a pályára küldte a fradisták legnagyobb kedvencét.


 


„A Fradinak eleve hosszabb a kispadja.” - válaszoltam az egyik legjobb barátnak.


 


Nyugodtan, elfogulatlanul beszélgethettünk a magyar labdarúgás egyik kiemelkedő ékkövének számító, tegnap is megrendezett Fradi-Honvédról, mert a Grouapa Arénában nagyjából ketten voltunk azok, akiknek teljesen mindegy volt, hogy melyik csapat nyeri meg a mérkőzést. 


 


A meccs utáni sajtótájékoztatón maga Supka Attila, a kispestiek szakvezetője is megerősítette a szavainkat. Supka ugyanis arról beszélt, nem biztos, hogy megérdemelték a vereséget. Mint mondta, Danilónak volt két ziccere, de teljesen korrektül azt is hozzátette, hogy az első/vagy győztes gólt a Ferencváros sokkal hamarabb is megszerezhette volna. Kihangsúlyozta, hogy két nagyon fontos játékosuk hiányzott a csapatkapitány Djordje Kamber és a végtelen tüdejű- és szívű Nagy Gergő személyében, őket pedig nagyon nehéz pótolni.


 


Már csak azért is, mert a Honvédnak létszámra eléggé szűkös a kerete. Ezt Supka úgy jelentette ki, hogy nem akar panaszkodni, de a Fradinak jobb a játékosállománya, ami alatt azt is kell érteni, hogy Szerhij Rebrov több, hasonló képességű és minőségű játékost tud(ott) bevetni a mérkőzésen. 


 


És ez szemmel is látható volt. A hazaiak cseréi hozzáadtak a mérkőzéshez (nem csak Böde), míg a kispestieké nem. 


 


Ha a Honvéd valóban ki akar jutni a nemzetközi porondra, márpedig ki akar, akkor játékosokat kellene szereznie. A télen ketten távoztak (Baráth és Hidi), de csak ketten érkeztek. Közülük Zakaria Beglarisvili egész tavasszal nem játszhat, Mohamed Mezghrani meg egészen konkrétan a leggyengébb láncszem volt a mérkőzésen. Azaz, jelenleg úgy kell számolni, hogy kettővel kevesebben vannak a kispestiek, mint az ősszel voltak.


 


Ehhez hozzá kell még venni Kamber és Nagy hiányát, így Supka mester a taktikája, a pályára lépettek meg a teljesítményük miatt még nagyobb elismerést érdemelnek (hiszen 4 őszi alapember hiányzott), mert arról lehet értekezni, hogy a Honvéd méltó és egyenrangú ellenfele volt a Ferencvárosnak.


 


Supka mondott még hatalmas igazságot: a csapatának 1 ziccerből 1 gólt kell rúgnia meccsenként, ha el akarja érni a céljait, mert nem lesz annyi lehetősége a mérkőzéseken, mint amennyi mondjuk a Ferencvárosnak.


 


A Honvéd zakóval kezdett, de a vezetőedzőnek abban is igaza volt, hogy a tegnap mutatott teljesítményükre építkezhetnek.

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 74918
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: nekem a Balaton a Himalája

Re: Supka Attila hatalmas igazságai

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.02.03. 11:11

ne hívjunk már minden 1 gólos vereséget zakónak a bdsrstnt neki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Avatar
P22
Tartalék
Hozzászólások: 1760
Csatlakozott: 2008.03.18. 19:43
Tartózkodási hely: VÖRÖSVÁR

Re: Supka Attila hatalmas igazságai

HozzászólásSzerző: P22 » 2019.02.03. 14:17

Összeségében több nagy helyzete volt a Fradinak (köztük egy kapufa), így megérdemelt az egygólos győzelmük. Lanza két villanása élményszámba ment, kár, hogy elhapolta tőlünk az egyik pártcsapat. Mi is helytálltunk, grat a fiúknak. Gróf és Gazdag nagyot játszott, és Batik is, akit nem kellett volna kiálítani a hosszabításban. Nem volt benne a meccsben a kiállítás, egy ütemet késett belépőről volt szó. A Fradinál csomó ilyet elengedett. Faszkalap spori...
Lassú, de pontatlan!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég