Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.01. 16:50

Fájdalmas döntések lesznek az első keretben.

Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak


Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke hagyományos szilveszteri beszédében értékelte a klub elmúlt évét - a labdarúgással kapcsolatos mondatokat tesszük közzé, melyeket az nso.hu öntötte szöveges formátumba.


 


„Öt éven keresztül azt az elvet követtem, hogy a játékvezetők egyszer ide tévednek, egyszer oda, és ezek kiegyenlítik egymást – tért rá Kubatov Gábor a beszéd egyik sarkalatos pontjára. – Csak ha megnézzük az elmúlt évek nagy meccseit, például a Videoton ellenieket, valahogy a részünkre sosem tévedtek. Ennek folytatása kell, hogy legyen! A tavalyi évben is mindenki értetlenül állt azelőtt, hogy miért piszkáljuk a bírókat, hogy miért kelünk ki Kassai Viktor ellen. Nézzék meg, Magyarország legjobb játékvezetője olyat hibázik, ami elképzelhetetlen. És nincs mea culpa a bírók részéről, tönkreteszik ezt a gyönyörű játékot, és stadionnyi emberek mondják azt, ez méltatlan a magyar labdarúgáshoz. Nekünk Palival [Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója – a szerk.] dolgunk lesz ebben, mert tűrhetetlen, amit a játékvezetők csinálnak, pedig személyesen jó a viszonyunk az MLSZ főtitkárával és elnökével.”


 


Kubatov szerint a labdarúgásban radikális lépésekre volt szükség, mert Thomas Doll-lal elmaradtak a nemzetközi sikerek, holott mostanra már eljutott oda a klub, hogy a költségvetés nem lehet akadálya az eredményes szereplésnek. Ezért „a világ száz legjobb edzőjéből” választottak új szakembert, hogy az ő tudásához ne férhessen kétség, és az elnök hisz benne, hogy a keménykezű Szerhij Rebrov meghozza a remélt változást.


 


„Az első keret nagy átrendezés előtt áll, lesznek benne egészen fájdalmas döntések” – árulta el Kubatov, hozzátéve, büszkék arra, hogy rendre öt-hat magyar játékossal tudnak kiállni, még ha nagyon nehéz is ezt folyamatosan tartani.


 


„Egy ukrán utánpótlás-játékost fele annyiért lehet megvenni, mint egy magyar utánpótlás-játékost. Fizetésben is kevesebbért lehet elhozni egy külföldit, mint egy magyart. A magyar játékosok ráadásul pillanathedonisták, az aktuális pénz mindig értékesebb a számukra, és ezért elmennek olyan csapatba is, ahol aztán alig játszanak.”


 


Ezzel együtt nyitva áll a kapu a magyar játékosok előtt, szeretnének magyarokat igazolni, de ezt nekik is akarniuk kell. Kubatov Sigér Dávidot állította pozitív példaként, aki a Balmazújváros után a Fradiban is megállta a helyét. A játékosmegfigyelői hálózathoz csatlakozó Hajnal Tamás segítségével jelenleg is dolgoznak egy 17 éves, külföldön szereplő magyar utánpótlás-válogatott játékos hazacsábításán.


 


A nyáron visszavonult Hajnal munkáját dicsérve az elnök kiemelte, hogy még szinte meg sem nyílt az átigazolási ablak, már szerződtettek két minőségi játékost, ráadásul a kitűzött posztokra már több variáció közül választhatnak. Fontos azonban, hogy egy új játékos leigazolására az edzőtől kezdve az elnökig mindenkinek rá kell bólintania, hogy ha nem válik be, ne egymásra mutogassanak.


 


„Nekünk kell a harmadik csillag, de sokat kell dolgoznunk az újabb bajnoki címért, mert az öt pont előny kevés.”



Avatar
Maradonapoli
Aranylabdás
Hozzászólások: 51166
Csatlakozott: 2006.01.30. 20:52

Re: Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2019.01.01. 16:53

soros-csicskák, vesszenek!

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 74817
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: nekem a Balaton a Himalája

Re: Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.01. 17:28

anyád picsáját te féregnyúlvány
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mantequilla
Aranylabdás
Hozzászólások: 28691
Csatlakozott: 2007.10.02. 17:59
Tartózkodási hely: El Pollo Loco

Re: Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2019.01.01. 18:08

Azt mondják, amit az ember újév napján csinál, arról fog szólni neki az egész esztendő. Ez Kubatov esetében reálisnak is tűnik.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 40673
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Re: Kubatov Gábor kőkeményen nekiment a bíróknak

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.01.01. 18:36

valóban szarok a bírók, de nem ők tűrhetetlenek a magyar futballban, hanem például te
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 153 vendég