Bajnokok Ligája: Kassai hatalmas újítást intézhetett el

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Bajnokok Ligája: Kassai hatalmas újítást intézhetett el

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.08. 16:13

A BBC forró nyomon van.

Bajnokok Ligája: Kassai hatalmas újítást intézhetett el


BBC szerint Kassai Viktor nagy port kavart hibája adhatja meg a végső lökést az Európai Labdarúgó Szövetségnek abba az irányba, hogy már a mostani Bajnokok Ligája-szezonban bevezesse a videobírót - vette észre az m4sport.hu.


 


Az UEFA az eredeti tervek szerint csak a következő idénytől alkalmazta volna a pályán tevékenykedő játékvezetőket segítő technikát a legrangosabb európai kupasorozatban, a brit közszolgálati média azonban úgy véli, hogy a magyar bírók szerdai bakija meggyőzheti a döntéshozókat arról, hogy már a mostani BL-szezon későbbi szakaszában bevezessék.


 


Mint arról korábban beszámoltunk, Kassai Viktor hatalmasat hibázott a Manchester City – Sahtar Donyeck meccsen, amikor Raheem Sterling földbe rúgása után tizenegyest ítélt az angol csapatnak. A magyar játékvezető mentségére szóljon, hogy hátulról az esettel egy vonalban állva nem mérhette fel, hogy az ukránok védője jó fél méterre van Sterlingtől, így még ha akarta volna, sem tudta volna bántani az angolt. Az viszont kevésbé érthető, hogy sem a partjelző, sem az alapvonali asszisztens nem segítette ki őt.


 


A 6–0-s hazai győzelemmel véget ért mérkőzés után Sterling – aki egyébként még csak nem is színészkedett, hanem egyszerűen csak megbotlott és elesett – bocsánatot kért Kassaitól, Pep Guardiola, a manchesteriek vezetőedzője pedig a videobíró mielőbbi bevezetését szorgalmazta.


 


A BBC úgy tudja, az UEFA hetek óta fontolgatja, hogy már a mostani BL-szezon kieséses szakaszában bevezessék a VAR-nak nevezett technológiát annak érdekében, hogy a sorsdöntő mérkőzéseken ne forduljanak elő meccset befolyásoló bírói tévedések, ráadásul a világbajnokságon jelesre vizsgázott a rendszer. A lap információi szerint döntés az szövetség végrehajtó bizottságának decemberi ülésén várható.


 


 

Avatar
S.O.A.D.
Sztár
Hozzászólások: 4975
Csatlakozott: 2006.04.14. 22:25
Tartózkodási hely: Zemplén/Zemplín

Re: Bajnokok Ligája: Kassai hatalmas újítást intézhetett el

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2018.11.08. 16:20

A végén Kassai olyan büszkén fog erre hivatkozni, mint Gyurcsány az őszödi beszédre...

BSTH

Re: Bajnokok Ligája: Kassai hatalmas újítást intézhetett el

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.08. 16:49

Hatalmas. Ezektől a grandiózus jelzőktől kiver a víz. Szánalmasan szar.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 84 vendég