Szexvideós zsarolás: eldőlt Benzema sorsa

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Szexvideós zsarolás: eldőlt Benzema sorsa

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.10. 17:04

Legalábbis az elnök szerint.

Szexvideós zsarolás: eldőlt Benzema sorsa


Noël Le Graët, a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) elnöke kijelentette, hogy Karim Benzema, a Real Madrid csatára nem térhet vissza a válogatottba.


 


 „A Valbuena-ügy még nem zárult le és azt hiszem, véget ért a válogatottbeli pályafutása, ráadásul egy ideje nincs is a legjobb formában" - nyilatkozta az elnök a játékosról az Ouest France című lap szerdai számában.


 


A szexvideós zsarolásként elhíresült ügyben Mathieu Valbuena 2015 júniusában panaszt tett, mert egy ismeretlen felhívta őt és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló videó. A telefonáló az ügy "elrendezését" javasolta, ugyanakkor pénzösszegről nem beszélt, de azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, amennyiben nem fizetnek neki.


 


A vád szerint Benzemát egy gyerekkori barátja rávette, hogy közvetítőként lépjen fel, érje el Valbuenánál, hogy egyezzen meg zsarolóival. A csatárt 2015 novemberében őrizetbe vették, de kihallgatását követően szabadon engedtek, majd Noël Le Graët decemberben bejelentette, hogy határozatlan időre eltiltják a válogatottbeli szerepeléstől.


 


A sportvezető akkor úgy fogalmazott: "mindaddig, amíg ez a helyzet fennáll, Karim Benzema nem léphet pályára Franciaország képviseletében. Mindaddig, amíg az igazságszolgáltatás úgy nem ítél, hogy mindaz, amivel Benzemát vádolják, túlzott, a szövetség nem változtatja meg az álláspontját".


 


Az ügy sértettje Benzema ellen vallott, s egyértelműen megvádolta a Real Madrid csatárát, aki viszont tagadta, hogy bármilyen aktív szerepet játszott volna Valbuena megzsarolásában.


 


A 30 éves Benzema 2007-ben, az Olympique Lyon játékosaként mutatkozott be a nemzeti együttesben, amelyben azóta 81 találkozón 27 gólt szerzett, 2015 októbere óta azonban nem kapott meghívót, így a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról, valamint az idei, francia győzelemmel végződött oroszországi világbajnokságról is lemaradt.

BSTH

Re: Szexvideós zsarolás: eldőlt Benzema sorsa

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.10. 18:11

Szexvideók, zsarolások, erőszakolás-vádak...okádok ettől, tiszta sport az egész.
Anno George Best szabadon halt bele ebbe a dologba. Nem igaz, hogy merre megy ez a világ...


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 125 vendég