Nikolics újabb elismerést gyűjtött be

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Nikolics újabb elismerést gyűjtött be

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.13. 11:25

Magyarország – Gulácsi Péter remeklése a háttérbe szorult.

Nikolics újabb elismerést gyűjtött be


Idén került 20 alkalommal kiírásra a Magyar Aranylabda-szavazás, éppen ezért gondolta úgy az nb1.hu szerkesztősége, hogy bevezeti új kategóriaként a Közönségdíjat. 


 


Voksolni szombat kora délutántól vasárnap estig lehetett az nb1.hu mindenkori legolvasottabb cikkében, ami az adott forduló mérkőzéseiről élő közvetítésben (és még utána is, később publikált videókkal) elmeséli a találkozók góljainak a történetét.


 


A sportújságírók után az nb1.hu olvasói úgy gondolták, hogy 2017-ben Nikolics Nemanja volt a legjobb, aki a voksok 42 százalékát kapta. Szavazni a Magyar Aranylabda-szavazás hat kategóriájának a győztesére lehetett.


 


A második helyen Davide Lanzafame 24, a harmadikon Dárdai Pál 19, a negyediken Szoboszlai Dominik 6, az ötödiken George F. Hemingway 5, míg a hatodikon Gulácsi Péter végzett 3 százalékkal.


 


Az nb1.hu szerkesztősége, ha nem csak gondozza és kezeli a Magyar Aranylabda-szavazást, akkor Gulácsi Péterre voksolt volna, mert róla mindent elmond, hogy a kapusok közül az első, míg az összesített rangsorban a harmadik helyen végzett a legendás Kicker osztályzatai alapján a világ egyik legerősebb bajnokságában, a Bundesligában.


 



Ezzel a feltétellel lesz újra magyar válogatott Nikolics - NB1.hu



Ezzel a feltétellel lesz Nikolics újra válogatott




Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 102 vendég