Elképesztő, mit kér Argentína Messitől és a Barcelonától

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Elképesztő, mit kér Argentína Messitől és a Barcelonától

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.13. 20:17

Argentína - Ilyenről még nem hallottunk.

Elképesztő, mit kér Argentína Messitől és a Barcelonától


Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) elnöke azt szeretné, ha Lionel Messi, a válogatott csapatkapitánya kevesebbet játszana klubjában, az FC Barcelonában annak érdekében, hogy jó állapotban legyen a nyári világbajnokságon.



 


Claudio Tapia elmondta, már beszélt az ötszörös aranylabdással, aki a katalánok szezonbeli 39 tétmérkőzéséből 33-szor volt kezdő, s mindössze három Király Kupa-összecsapást hagyott ki.


 


Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Ernesto Valverde, a Barca vezetőedzője hogyan viszonyul ehhez a kéréshez, mert ugyan csapata utcahosszal vezeti a La Ligát, a Bajnokok Ligájában még csak most kezdődik az egyenes kieséses szakasz.


 


„Remélem minden játékos olyan formában érkezik, mint amilyenben most futballozik. Sergio Agüero például elképesztően teljesít most, míg Messi játéka mindig a legjobbak között van”  – tette hozzá az AFA első embere.


 


Tapia megjegyezte, a tervek szerint az argentin nemzeti csapat júniusban a vb-felkészülés részeként a katalán válogatottal játszhat majd barátságos mérkőzést, így Messi klubtársai ellen szerepelhet.


 


 



Még nem is megy a bajnokság, de már játékosokat tiltott el az MLSZ - NB1.hu



Még nem is megy a bajnokság, de már játékosokat tiltott el az MLSZ




Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 143 vendég