A Fradi válogatottja látja a jövőt!

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

A Fradi válogatottja látja a jövőt!

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.17. 15:59

Budapest – Két év legeredményesebbje, ez már tuti!

A Fradi válogatottja látja a jövőt!


Lehet, soha nem felejti el, még ha fel is dolgozta Botka Endre azt, amit tavaly télen kapott a kispesti fanatikusoktól azok után, hogy átigazolt a Ferencvároshoz.


 


Pedig ő jobban járt, több szempontból is. Jobb körülmények és kedvezőbb anyagi feltételek közé került. Ráadásul tavaly bajnok- és kupagyőztes lett. Mert az ősszel a Honvédban (bajnoki elsőség), tavasszal meg a Fradiban (kupagyőztes) is játszott. Ezzel tavaly ő lett az NB I legeredményesebb játékosa.


 
 


 


Idén bajnok lehet Fradival, így két évesre nyúlik az elsősége. Azért, mert ha a Vidi lesz a bajnok, akkor azok a játékosai sem tudják megelőzni, akik tavaly után az idei csapatnak is a tagjai. Mert a fehérváriak másodikok lettek 2016/17-ben a pontvadászatban, idén meg az esetleges arany mellé nem szereznék meg a Magyar Kupát.


 


Így ha az FTC lesz a második, akkor is Botka nyer!


 


 


 


 


 


A védőnek 2 év alatt jobb esetben 2 bajnoki címe, valamint 1 kupagyőzelme lenne, rosszabb variáció szerint 1 bajnoki aranya, 1 ezüstje és 1 kupasikere lenne, míg az érintett fehérváriaknak legjobb felhozatal szerint 1 bajnoki aranyuk és 1 bajnoki ezüstjük lenne.


 


A kispestiek soha nem bocsájtanak meg neki ezért (mármint a szurkolók, mert a klub adott Botkának az aranyéremből is, akárcsak a vele egy ütemben a Puskás Akadémiához igazoló Prosser Dánielnek, aki szintén megkapta a magáét az ultráktól), de attól még szakmailag nem megkérdőjelezhető a döntése a saját maga szempontjából. Még akkor is, ha a tavalyi csodája után a Honvéd idén még harcol a bronzéremért…


 nullnull
Avatar
ManBat
Aranylabdás
Hozzászólások: 15002
Csatlakozott: 2014.07.21. 18:56
Tartózkodási hely: Miskolc, BAZ, Hungary

Re: A Fradi válogatottja látja a jövőt!

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.05.17. 16:19

ez megint milyen ideokádott fos?
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

Avatar
Adamek
Flegma
Hozzászólások: 62865
Csatlakozott: 2005.06.20. 10:18
Tartózkodási hely: vadiúj fórummotor

Re: A Fradi válogatottja látja a jövőt!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.17. 16:35

ezt szerintem leírni is fájt a szerzőnek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 39 vendég