Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.01.10. 21:18

Magyarország – Kispesti érkezők. Három év az Ajaxnál!

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról


Még fel sem fogtuk, hogy véget ért az őszi szezon, máris megkezdődött a labdarúgás egyik legfontosabb periódusa, az átigazolási időszak. Eddig is jelentek már meg hírek különböző játékosokkal, csapatokkal kapcsolatban, de a buli igazán még csak most kezdődik el, hiszen mostantól fordulnak élesbe a fejlemények. Folyamatos közvetítésünkben valamennyi NB 1-es és NB II-es átigazolási hír megtalálható lesz, de természetesen nem feledkezünk meg a harmadosztályról sem, egyik legrégebbi hagyományunknak megfelelően. Kedd 21.12: A De Telegraaf információi szerint az Ajx három évre szóló megállapodást ír alá a kispesti Magyar Futball Akadémia növendékével, a 16 éves Schön Szabolccsal, aki kezdetben az Ajax akadémiájára kerülhet. Hollandiában roppant büszkék, hogy a fiatal magyar labdarúgó nem a Chelsea-t választotta, ahol pedig próbajátékon is szerepelt. 19.07: Feleslegesen riogatja a sajtó a Vasas-szurkolókkal a távozókkal. Viszont már lehetséges érkezőkről is hallani. További részletek a linkre kattintva érhetőek el. 18.45: Újabb nagy fogást jelentette be a Puskás Akadémia. További részletek a linkre kattintva olvashatóak. 17.53: Bognár István első nyilatkozata Fradi-játékosként. Részletek a linkre kattintva érhetőek el. 14.13: Busai Attila a DVTK játékosa. További részletek a linkre kattintva olvashatóak. 

 11.51: George F. Hemingway a blogjában megírta, miért távozott Botka és Prosser. A Honvéd tulajdonosa azt is elmondta, milyen posztokra igazolnának. További részletek a linkre kattintva olvashatóak. 11.42: Öt játékos távozik a Lokitól. További részletek a linkre kattintva olvashatóak. 10.28: Olasz-argentín támadót igazolt az MTK: További részletek a linkre kattintva olvashatóak. 9.54: Kemenes után Laczkó is távozhat Paksról? További részletek a linkre kattintva olvashatóak.


zaggar
Toborzórajáró
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2015.04.09. 16:10
Tartózkodási hely: Ország gyöngye-aranya

Re: Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.01.11. 18:12

Most szólok, nehogy később félreértés legyen belőle: ha a hétvégén megnyerem az 5-ös lottót, lehet, h megveszem a Tatabányát. Egyetlen olyan játékost sem fogok azonban igazolni, aki eladta magát Felcsútra. Punktum.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Avatar
Szpari4Life
Profi
Hozzászólások: 2104
Csatlakozott: 2014.07.06. 14:22
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

Re: Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.01.11. 18:18

"Feleslegesen riogatja a sajtó a Vasas-szurkolókkal a távozókkal." Respekt azért, mert még ti sem tartjátok magatokat sajtónak. Ha meg magatokat szapuljátok, akkor meg pláne. :) A felismerés az első lépés, a második talán egy magyarérettségi lenne.
1909 1928


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég