Ezért kellett a kórházban maradnia Mészöly Kálmánnak

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Ezért kellett a kórházban maradnia Mészöly Kálmánnak

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.14. 06:22

Budapest - A tüdőgyulladásból már felépült a Szőke Szikla.

Ezért kellett a kórházban maradnia Mészöly Kálmánnak


Még az is nagy fájdalmat jelent számára, hogy lábra álljon és sétáljon, egyelőre pihennie, erősödnie, gyógyulnia kell a Vasas és a magyar válogatott legendás futballistájának - írta a Blikk.


 


A Szőke Sziklának becézett egykori kiváló sportoló még február elején került a Szent János Kórházba agyvérzés gyanújával. A vizsgálatok során kiderült, hogy kétoldali bakteriá­lis tüdőgyulladása, valamint koszorúér-szűkülete is van. Az előbbiből felépült, utóbbit pedig egyelőre nem műtik meg – erre a tervek szerint később kerül sor. A múlt héten azzal biztatták az orvosai, hogy hamarosan hazaengedik, ám csalódnia kellett, ez az elképzelés meghiúsult, további kezelések várnak rá.


 


Ráadásul az utóbbi napokban ellentétes hírek láttak napvilágot Mészöly Kálmánnal kapcsolatban. Az nso.hu arról számolt be, hogy: „Az állapota nem javul, sőt aggodalomra ad okot. Nem eszik, és az ágyból sem kel fel.” Megkeresésünkre az idősebbik fia mással magyarázta azt, hogy édesapja valójában miért nem hagyhatta el továbbra sem a kórházat.


 


– A tüdőgyulladásból már tökéletesen felépült apu, de még erősödnie kell. Valóban szó volt róla, hogy hamarosan hazatérhet, de sajnos van egy újabb probléma, amely meggátolja ezt – árulta el a Blikk érdeklődésére ifjabb Mészöly Kálmán (52). – Korábban köszvény kínozta, és elképzelhető, hogy ez újulhatott most ki nála. A bal térdében ízületi gyulladás van. Így aztán roppant fájdalmas neki kikelni az ágyból, felállni és sétálni. Gyógyszereket szed, és bízunk benne, hogy ebből is felépül.


 


A nemzeti csapatot az 1­982-e­s világbajnokságra szövet­ségi kapitányként kijuttató fut­ballszakember nagyon szeretne már az otthonában pihenni, azonban nem tudni, a fejlemények tükrében erre mikor kerülhet sor.


 


– Nehezen viseli ez a bezárt­ságot, de a körülményekhez képest jó a közérzete. Egy beteg­társával is viccelődött a legutóbb, amikor bent járta­m nála. Reméljük, hamarosan meggyógyul – tette hozzá ifjabb Mészöly Kálmán.


 Még nem is megy a bajnokság, de már játékosokat tiltott el az MLSZ - NB1.huMég nem is megy a bajnokság, de már játékosokat tiltott el az MLSZ
SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 36050
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Re: Ezért kellett a kórházban maradnia Mészöly Kálmánnak

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.02.14. 06:35

a jános kórházban van, az elég durva, nem volt senki aki elintézze neki a honvéd kórházat, pedig viktornak is haverja
athéni szél és spártai eső

BlancoAgilon38

Re: Ezért kellett a kórházban maradnia Mészöly Kálmánnak

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.14. 09:15

SuperDepor írta:a jános kórházban van, az elég durva, nem volt senki aki elintézze neki a honvéd kórházat, pedig viktornak is haverja

Ezen én is meglepődtem.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Gunners, Libritor valamint 12 vendég