Nem túl jó hírek érkeztek Mészöly Kálmánról

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Nem túl jó hírek érkeztek Mészöly Kálmánról

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.02.12. 18:35

Budapest - Nincs műthető állapotban a Szőke Szikla.

Nem túl jó hírek érkeztek Mészöly Kálmánról


Jó lenne megnyugtató hírekkel szolgálni, és arról írni, hogy Mészöly Kálmán, a Szőke Szikla már anekdotázik. Jó lenne kijelenteni, hogy elmúlt a veszély, és Mészöly Kálmán már otthon lábadozik. De a helyzet rosszabb, sokkal rosszabb - írta a Nemzeti Sport.


 


Mint beszámoltunk róla, a Vasas legendáját a közelmúltban agyvérzés gyanújával szállították kórházba, miután otthon rosszul lett. Mészöly Kálmán akkor a János Kórház intenzív osztályára került, ahol később kiderült, hogy nincs ugyan agyvérzése, ám a szívével nagy baj van. A riasztó diagnózis mellé jött egy újabb, a kórházban fellépő kétoldali tüdőgyulladás. Az egykori világválogatottat mentővel vitték át a Városmajor utcai szívklinikára, ahol megállapították, hogy koszorúér-elzáródás miatt műtéti beavatkozásra lesz szükség – csakhogy nem ebben az állapotában. A vizsgálatok elvégzése után Mészöly Kálmánt visszavitték a János Kórház kardiológiai osztályára, ahol jelenleg is fekszik.


 


Az állapota nem javul, sőt aggodalomra ad okot. Nem eszik, és az ágyból sem kel fel. Pedig az lenne most a legfontosabb, hogy megerősödjön, erőre kapjon, hogy egyáltalán szóba kerülhessen a szívműtét. Családtagjai, barátai látogatják és reménykednek. Reménykednek, hogy Mészöly Kálmán talpra áll. Szó szerint. A tervek szerint egyébként szóba került egy II. kerületi rehabilitációs intézet is. Ott kezelnék tovább abban a reményben, hogy újra az életerős, lehengerlő stílusú, szeretni való és életimádó Mészöly Kálmánt láthassuk.


 


A Magyar Labdarúgó-szövetség jelezte, hogy minden segítséget megad a Szőke Szikla gyógyulásához.


 Címerharc: Duchatelet cinkosa az UTE? - NB1.huCímerharc: Duchatelet cinkosa az UTE?
BlancoAgilon38

Re: Nem túl jó hírek érkeztek Mészöly Kálmánról

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.02.12. 18:38

:(


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: inreallife valamint 28 vendég