Pedofil a City volt trénere

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Pedofil a City volt trénere

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.11. 17:38

Manchester - Fenyegette is a fiatalokat.

Pedofil a City volt trénere


A 63 éves Barry Bennell a vád szerint több száz alkalommal zaklatott fiatal játékosokat 1979 és 1991 között. Angliában még 2016 novemberében robbant ki a botrány, amikor az egyik áldozat nyilatkozott Bennel tetteiről. Bennell a vád szerint azt mondta a fiatal játékosoknak, hogy ha beszélnek a történtekről, nem válhat majd belőlük profi játékos- írta az Origo.


 


Bennell a Manchester City és a Crewe Alexandra csapatainál is szexuálisan zaklatta a fiatal játékosokat. Most elismerte, hogy vonzódott a fiatal játékosokhoz: 9-13 éves fiúk voltak az áldozatai. A vallomások alapján százas nagyságrendű lehet a zaklatásos ügyek száma.


 


Nick Johnson, az egyik áldozat szerint Bennell módszere az volt, hogy akár horrorfilmekkel, akár más módon rémisztette meg a fiatalokat, akik így nála kerestek menedéket. Bennell egyébként a házát is úgy rendezte be, hogy a gyerekek imádtak nála lenni rengeteg játéka volt, de egzotikus állatokat is tartott.


 


Bennell három áldozattal szemben elkövetett hét esetet ismert be, de további 11 vádlott 48 rendbeli zaklatását tagadta a bíróság előtt. A meghallgatások ezzel még nem értek véget.


 Alexis Sánchez megegyezett a kérőjével - NB1.huAlexis Sánchez megegyezett a kérőjével
Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 46 vendég