Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.07. 20:40

Budapest - Fontos közleményt jelentetett meg a Vasas-család!

Visszaéltek a Vasas Szurkolói Egyesület nevével


 


A Vasas SC és a Vasas FC az alábbi közleményt jelentette meg:


 


 


"Kedves Vasas-függők!


 


Szurkolóinkra és az egyesületre hagyományosan jellemző, hogy hovatartozástól függetlenül összetartó közösséget alkotunk, amelyet a Vasas iránti szeretet és tisztelet határoz meg.


 


Az utóbbi napokban egyesek a Vasas Szurkolói Egyesület nevében léptek fel, holott ez a szerveződés sem a Vasas SC-től, sem a Vasas FC-től nem kapott jóváhagyást a Vasas név használatára.


 


Jelenleg a Szurkolói Klub az egyetlen olyan szervezet, amely a Vasas SC alapszabályában is rögzítve van, és azért jött létre anno, hogy a Vasas-drukkerek hivatalos formában is minél közelebb kerülhessenek a klubhoz. A függetlenség jegyében a Szurkolói Klub teljesen szabad kezet kapott, akár a saját működési elveit, akár a további csoportok bevonását illetően. Az anyaegyesületnek így a Szurkolói Klubra semmilyen jogi ráhatása nincs, önállóan és önszerveződően működik, a tagjai pedig természetesen semmilyen juttatást nem kapnak a Vasastól


 


Utóbbit azért fontos leszögezni, mert ezzel kapcsolatban a Vasas Szurkolói Egyesület nevében téves információkat tettek közzé különböző fórumokon. Továbbá olyan kedvezményrendszert, illetve szurkolói bérletakciókat hirdetettek meg, amelyekre szintén nem kaptak felhatalmazást a klubtól.


 


Az új Illovszky-stadion megépülése a legnagyobb folyamatban lévő beruházás a Vasas életében, így már zajlanak a Vasas SC és a Vasas FC között a bérletértékesítéssel és az egyéb szurkolói szolgáltatásokkal kapcsolatos egyeztetések. Természetesen ezekbe a folyamatokba a Vasas-függőket is szeretnénk bevonni, ezt szolgálták a tavasszal kiküldött szurkolói kérdőívek, illetve a közelmúltban szervezett stadionbejárás is.


 


A fentieknek megfelelően továbbra is arra biztatunk minden önszerveződő csoportot, hogy amennyiben szeretne hivatalos formában is működni, akkor azt a Szurkolói Klubon keresztül tegye meg. A Vasas név használata pedig kizárólag az anyaegyesület jóváhagyásával történhet meg."


 "Mindenki Újpestre!" - ekkora létszámú lesz a Fradi Tábor a Vasas ellen - NB1.huEnnyi fradista lesz a Vasas ellen
Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 40 vendég