Oldal: 1 / 1

Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 10:19
Szerző: nb1.hu12
Budapest - Döbbenetes felvételek

Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról


Sajtóbeszélgetést szervezett délelőttre a Ferencváros vezetősége, a téma természetesen a szombati, FTC-DVSC mérkőzésen történtek voltak. A klub vezetői ugyanis bemutatták és mutatják a sajtó számára az eddig feltárt bizonyítékokat.


 


Az összejövetelt Nyíri Zoltán operatív igazgató és Volly György sajtófőnök tartotta, de ott volt Baranyai Imre a Fradi Biztonsági Szolgálat vezetője is.


 


Volly köszöntötte a sajtó résztvevőit az összejövetel elején, azokat is, akiknek nem harmonikus a Ferencvárossal a kapcsolata. Hozzátette, a személyiségi jogok védelme miatt nem készíthet a sajtó fotókat és videókat az előbb említett okok miatt nem lehet nyilvánosságra hozni, rendőrségi kérésre. Az FTC az elmúlt időszakban 59 kérdést kapott a sajtótól, ezekre mind most válaszoltak.


 


Baranyi kezdte a videózást, első felvételen szkenneresek vezérszurkolóját és társát támadta meg 40 csuklyás. Több szögből is megmutatták a felvételeket.


 


 Urbi et Orbi: Urbán Orbánt is kiosztotta - NB1.huUrbán beszólt Orbánnak
Re: Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 10:29
Szerző: SAW
Ebből most mi újat tudtunk meg?

Re: Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 11:07
Szerző: seco
SAW írta:Ebből most mi újat tudtunk meg?

hát hogy a Bonyha gyerek a rendes beléptetőn akart bemenni, de sajnos nem sikerült másik 40-el, ezért ment a kiskapun.
illetve, hogy nem is kés, hanem bankkártya volt nála?

én mindenesetre még mindig nem értem, hogy ha annyira meccsre akart menni és gondolta, hogy rámennek, akkor miért nem másik szektorba ment vajon...

Re: Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 11:17
Szerző: elguzmicsolta
Naugye! Éntuttam, h nema bonyha hibás, aki Kubatov elnök úr legjobb embere,mi Fradisták tarcsunk össze. És esztet most ország-világ láthatja,csak nem nézheti meg,mer a bizonyítékok titkosak a szemlyeségi jogai miatt csuklyás támadóknak,hiszen nekik is vannak jogaik,mer mi jogállamban élünk.

Úgy halottam, nemis kés volt nála,hanem könyvjelző, minden ok nélkül megtámadták de nem futtott el mer igazi Fradista!Minden úgytörtént, ahogy Fradi vezetőség már elmondta és a hősnek kijáró tiszteletből mostantól B szektor neve helyett a Bonyha1 szektor, Bonyha2 szektor,stb. nevezést kellene használni.

Re: Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 11:35
Szerző: Cselszky
SAW írta:Ebből most mi újat tudtunk meg?

A főoldalon olvasd el.

Re: Bizonyítékokat mutat be a Fradi a balhéról

Elküldve: 2017.11.10. 13:12
Szerző: krisztian
Hát őőőő..

Bankkártyából kés. Eddig arról volt szó, hogy nem bevitte, hanem egy büféből kapta. Már ez is furcsa, de ez a bankkártya ketté hajtva kés. Hát. Nem tudom.
Oké, levetítették a videót, ahogy negyven ember keresi, majd megtalálja és közel meglincseli Bonyhát. A késelés ekkor történt, vagy arról nincs felvétel?
Azért ment be a szkennermentes különbejáraton, mert sportsérülés miatt be volt kötve a keze. Mindkettő. Fekete ütőkesztyűvel.

Nekem itt kicsit Bonyha mosdatása is benne van (pont, mert a secu beengedte a késekkel, ütőkesztyűben, és hát ez ugye az események után már elég ciki). Mert hát tény, hogy a szkenneletlenek egy csoportja (és itt szerintem hoolokról beszélünk, nem ultrákról, Bonyha elvileg 16-os szektoros volt, lehet ő nekik nem tetszett a srác "árulása") meg akarta leckéztetni (maszkok ugye valszeg ezért voltak náluk), na de én még mindig amondó vagyok, hogy nem benn, mert annyira ők sem hülyék alapvetően, hogy egy agyonkamerázott stadionban vendettázanak, szóval az "agyatlan ösztönállapotot" valami kiváltotta náluk.

Természetesen se Bonyhának, se a "lincselőknek" innen nincs helye a stadionban.