Brazil balhátvédet igazolt a Fradi

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Brazil balhátvédet igazolt a Fradi

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.22. 06:47

Budapest - Legutóbb kölcsönben a török élvonalban játszott.

Brazil balhátvédet igazolt a Fradi


A Ferencváros hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a 23 éves brazil balhátvédet, Marcos Pedrosót. Marcos Garbellotto Pedroso a Figueirensétől érkezett, de legutóbb kölcsönben a török élvonalbeli Gaziantepsporban játszott. A török első osztályban 15 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett és öt gólpasszt jegyzett. Féléves kölcsönszerződése lejárta után átmenetileg visszatért Brazíliába. Pénteken átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírta a szerződését a Ferencvároshoz. 
Derbivel folytatódik a bajnokság - NB1.hu A zárt kapu réme fenyeget az Újpest-Fradin.
Avatar
elguzmicsolta
Toborzórajáró
Hozzászólások: 126
Csatlakozott: 2014.10.22. 18:45

Re: Brazil balhátvédet igazolt a Fradi

HozzászólásSzerző: elguzmicsolta » 2017.07.23. 12:44

Arrrivedercsi! Istenhozott! Godwelcome itt nálunk Ferencvárosban Pedrosó! Bátyja márrég itt van Pedró. Igazi családias minden,két Lovre, Perdro - Pedroso meg Csilusok,de azokmár itt sincsenek.

Ferencvárosban kiválóak körülmények,átláthatóak viszonyok,Pedroso ezért választotta Ferencvárost,más ajánlatai is voltak.. De itten hajtani kellám, nincsen kecmec!Perdrosókám, még megse születtél,mi már akkor Vasárnapi Vásárok kupába vertük Juventuszt,úgyhogy tudgyjad milyenmezbe játszol. Itten csakagyőzelem, csakabajnok, csakakupagyőztes.

Mer ha nem,Kubatov elnök úrr szomorú lesz.Asztat meg tese szeretnéd,h elnök úr szomorú legyen,aki nélkül már nemis lenne Ferencváros. Ez itten nem iyen brazilos,lötyögős,sallangitt-sallangott foci, ez itten MB1!!! Kőgemény csaták 7-rő-7-re, asztán tessék felkötni asztat gatyaszárat! Hajrá Fradi!!!
Él-jen-Ku-ba-tov elnök úr! El-jen-Ku-ba-tov elnökúr! Él-jen-Ku-ba-tov elnök ur!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég