Nem a Lokinál, de Debrecenhez közel lett edző Selymes Tibor

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Nem a Lokinál, de Debrecenhez közel lett edző Selymes Tibor

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.21. 17:13

Debrecen - A nyáron is tárgyaltak, de Herczeg Andrást választották Szimáék.

Nem a Lokinál, de Debrecenhez közel lett edző Selymes Tibor


Tavaly nyáron is felmerült a neve, Leonel Pontes menesztésekor pedig sokan már kész tényként kezelték, hogy a Lokiban két bajnoki szezont eltöltő Selymes Tibor veszi át a portugál edző helyét a kispadon. Erre végül nem került sor, majd az utolsó forduló előtt Herczeg András ülhetett le a kispadra, akit a nyáron megerősítettek a tisztségében. „Valóban megkerestek Debrecenből, tárgyaltam is Szima Gáborral, de akkor anyagi okok miatt nem tudták felbontani a portugál edző szerződését. Sőt, a nyáron is voltak megbeszéléseink, de végül Herczeg András mellett döntöttek” - erősítette meg az nb1.hu-nak a magyar származású romániai edző. Munka nélkül azonban így sem maradt, hiszen a napokban a román másodosztályban szereplő, a csengersimai határátkelőtől mindössze nyolc kilométerre levő Szatmárnémeti Olimpia irányítását vállalta el 1+1 évre, a korábbi ferencvárosi szélsőt, Bogdan Andonét váltva a kispadon.<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/dvsc-a-vege-fele-mar-kellemetlen-volt-a-kapcsolat-a-szurkolokkal">DVSC: „A vége felé már kellemetlen volt a kapcsolat a szurkolókkal" - NB1.hu</a></h4><p>A DVSC támadója, Kulcsár Tamás elmondta, nehezen élték meg Kondás Elemér távozását, de szót ejtett a szurkolókkal való viszonyról is.</p></blockquote>


<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>


 


„Több mint egy évvel ezelőtt már beszéltünk erről Kereskényi Gábor polgármesterrel, és úgy tűnik, most jött el az ideje, hogy én legyek az Olimpia edzője. Mivel a városvezető maximális támogatásáról biztosított, szívesen jöttem, és nagyon remélem, hogy sikerül megvalósítani az elképzeléseimet. Első évben egy olyan csapatot szeretnék kiépíteni, amely az első hatban végez, a második szezonunkban pedig a bajnoki címért akarok küzdeni. Ehhez rengeteg problémát meg kell oldanunk, de állok elébe. Azért vállaltam el a csapat vezetését, mert úgy érzem, az itteniek komolyan gondolják azt amit mondanak. Nem szeretem az állóvízet, akkor élvezem én is a munkát, ha mindig komolyabb célokért küzdünk.” - nyilatkozta.


   


Avatar
Maradonapoli
Aranylabdás
Hozzászólások: 44125
Csatlakozott: 2006.01.30. 20:52
Tartózkodási hely: Internált Server Error
Kapcsolat:

Re: Nem a Lokinál, de Debrecenhez közel lett edző Selymes Tibor

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.21. 17:30

Téger Pistit sosem feledjük! Ahogy '97-ben az 5:1-re megnyert idénynyitón szögletből becsavarta a Kispestnek! Köszönjük Olimpia Satu Mare! Tornyi Barna a legnagyobb király!!!
Капитализм угнетает нас!

lila@
Tartalék
Hozzászólások: 1506
Csatlakozott: 2005.03.29. 19:18

Re: Nem a Lokinál, de Debrecenhez közel lett edző Selymes Tibor

HozzászólásSzerző: lila@ » 2017.06.21. 20:17

Na ige, és még lehetne említeni Szenes Sanyit, Patkós Csabit, Roszel Robit...
Havas Kárpáttól kéklõ Adriáig
Egy ország lesz itt, egyetlen s magyar!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég