Cseri üzent Rossinak

SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 37260
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Cseri üzent Rossinak

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2020.02.24. 07:36

Mint ismert, hazai pályán 3-0-ra verte meg a Ferencvárost a Mezőkövesd. A mérkőzés egyik legjobbja Cseri Tamás volt, aki egész meccses kiváló munkája mellett még egy gólt is szerzett.

Kuttor Attila a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy a válogatottba ő nem ajánl senkit, ez nem is az ő dolga. Azonban, ha Marco Rossi látta a meccsüket, akkor biztos felfedezett olyanokat, akik méltóak a címeres mezre.
A Mezőkövesd mestere ugyan neveket nem mondott, de szavai sokat sejtettek, hogy a hónapok óta válogatott formában játszó Cserire gondolt. A gólja mellett, olyan gyönyörű cseleket is bemutatott, amivel nemzetközi szinten is megállná a helyét.
játékos is értékelt a meccs után, üzent is a szövetségi kapitánynak:
,,FELKÉSZÜLTÜNK A FRADIBÓL, TUDTUK, HOGY JÓ JÁTÉKOSOKBÓL ÁLL A CSAPATUK, EZÉRT MEGPRÓBÁLTUK HIBÁRA KÉNYSZERÍTENI ŐKET A SAJÁT TÉRFELÜKÖN. BE IS JÖTT EZ A TAKTIKA, A SZERZETT LABDÁKBÓL RÚGTUK A GÓLJAINKAT. AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN SZERZETT HÁROM GÓLLAL EL IS DÖNTÖTTÜK A MÉRKŐZÉST, A MÁSODIK 45 PERCBEN ARRA KONCENTRÁLTUNK, HOGY NE KAPJUNK GÓLT, NEHOGY A NYAKUNKRA JÖJJENEK. SZERENCSÉRE JÓL ÁLLTA A SARAT A VÉDELMÜNK. MEGÉRDEMELTEN NYERTÜNK. A LETÁMADÁS, A PRESSZING TUDATOS VOLT, ERRE KÉSZÜLTÜNK, ÉS SZERINTEM MEG IS LEPTÜK EZZEL A FRADIT, MERT ARRA SZÁMÍTOTTAK, HOGY BEÁLLUNK VÉDEKEZNI ELLENÜK. ÁLLÍTÓLAG 73:27 VOLT A LABDABIRTOKLÁS ARÁNYA A JAVUNKRA AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN, NEKÜNK EZ A JÁTÉKUNK, SZERETJÜK, HA NÁLUNK VAN A LABDA, SZERETÜNK DOMINÁLNI. A HARMADIK GÓLNÁL SIKERÜLT KIJÁTSZANUNK AZ ELLENFÉL VÉDELMÉT, EDZÉSEN IS GYAKOROLJUK EZEKET A KISPÁLYÁS MEGOLDÁSOKAT. VÁLOGATOTTSÁG? A MEGHÍVÓ KÉZBESÍTÉSE NEM AZ ÉN FELADATOM…"
athéni szél és spártai eső

Avatar
SAW
Aranylabdás
Hozzászólások: 36155
Csatlakozott: 2005.07.27. 09:47
Tartózkodási hely: Tata

Re: Cseri üzent Rossinak

HozzászólásSzerző: SAW » 2020.02.26. 22:02

Igazi nagybetűs nyilatkozat.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Avatar
Maradonapoli
Aranylabdás
Hozzászólások: 44135
Csatlakozott: 2006.01.30. 20:52
Tartózkodási hely: Internált Server Error
Kapcsolat:

Re: Cseri üzent Rossinak

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2020.02.29. 12:43

Mondom, ne ordíjjá.
Капитализм угнетает нас!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég