Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.12. 10:40

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:Elnök úr már évekkel ezelőtt elmondta a receptet:
“Ha a magyar játékosok ezt akarják, akkor többen lesznek a Fradiban. … Minden a magyar játékosok akaratán múlik. Mi sok magyar labdarúgót akarunk. De annak a magyarnak, aki most be akar kerülni a Fradiba, jól kell teljesítenie. … Akarni kell. Oda kell állni, alázattal, szorgalommal – soha fel nem adni!”

Nem akarnak eléggé + nem teljesítenek jól. Eszerint ennyi.

Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.

jaja, meg Kubatovból is több kellene ezek szerint

lámpavasra igen
Világbajnok, Európa-Bajnok és Copa America győztes vagyok.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.12. 12:15

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.

lámpavasra igen

és akkor mit énekel majd Szörnyű meg Bodry? lámpavasnak támaszkodva a lógó Kubikat nézem sorra?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.12. 12:23

banok írta:Amúgy az MTK vezeti a tabellát.

ősszel bebiztosítják magukat aztán tavasszal kezdődhet a pénzkeresés

egyébként meg Zte, Nyiregy, Eto volt a 3 ellenfél, az alsóháziakat tavaly is verték azért, szerencsés a sorsolás egyelőre

hétvégén a PAFC elveri őket már

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.12. 12:59

Cselszky írta:Van némi feszkó Győrben.

hamar összehozták az első zártkapus meccset az új szezonban :D

az a baj nem tudom mit vártak, én szezon előtt betippeltem nekik egy rekord pontszámos kiesést (Zete a rekorder talán 13-al), sajnos egyelőre realizálódik

ez a csapat az nb2 közepére lenne most elég talán, totálisan felfoghatatlan, hogy mit gondoltak Győrben, mármint a vezetőség
nem hogy nem erősítettek (kaptak 3 használhatatlan játékost a DAC-tól kölcsönbe), még azt is elengedték aki ért volna valamit (Huszár, Boschilia)
arról nem is beszélve, hogy azt gondolták, hogy majd a DAC másodedzője tökéletes megoldás lesz egy szlováknál erősebb bajnokságban vezetőedzőnek

Világi és a fia hamar közutálatnak fog örvendeni, ha még nem is, ezért kár volt feljutni, hogy megalázzák őket fordulóról fordulóra, nem is ezt érdemelné a győri közönség, pláne 10 év után

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.12. 18:19

Mech írta:

az a baj nem tudom mit vártak, én szezon előtt betippeltem nekik egy rekord pontszámos kiesést (Zete a rekorder talán 13-al), sajnos egyelőre realizálódik

ez a csapat az nb2 közepére lenne most elég talán, totálisan felfoghatatlan, hogy mit gondoltak Győrben, mármint a vezetőség
nem hogy nem erősítettek (kaptak 3 használhatatlan játékost a DAC-tól kölcsönbe), még azt is elengedték aki ért volna valamit (Huszár, Boschilia)
arról nem is beszélve, hogy azt gondolták, hogy majd a DAC másodedzője tökéletes megoldás lesz egy szlováknál erősebb bajnokságban vezetőedzőnek

Világi és a fia hamar közutálatnak fog örvendeni, ha még nem is, ezért kár volt feljutni, hogy megalázzák őket fordulóról fordulóra, nem is ezt érdemelné a győri közönség, pláne 10 év után

Igen, ez a keret vékonynak tűnik az nb1-hez. Van néhány kifejezetten fogalmatlan figura, mint a néger jobb elöl vagy az argentin. Nem tudom, az edzőt mennyire lehet elővenni, nyilván őt fogják kirúgni először, de hogy más többet tudott volna-e kihozni az első három fordulóból, az kérdéses.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.12. 18:50

Cselszky írta:
Mech írta:

Igen, ez a keret vékonynak tűnik az nb1-hez. Van néhány kifejezetten fogalmatlan figura, mint a néger jobb elöl vagy az argentin. Nem tudom, az edzőt mennyire lehet elővenni, nyilván őt fogják kirúgni először, de hogy más többet tudott volna-e kihozni az első három fordulóból, az kérdéses.

Szerintem ha Kecskeméten sem szereznek pontot akkor edzőt váltanak. Mondjuk valóban kár elővenni valakit aki egy kész keretet kapott a keze alá.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.12. 19:44

Mech írta:
Cselszky írta:
Mech írta:hamar összehozták az első zártkapus meccset az új szezonban :D

Szerintem ha Kecskeméten sem szereznek pontot akkor edzőt váltanak. Mondjuk valóban kár elővenni valakit aki egy kész keretet kapott a keze alá.

Majd jő' Pinyő. Vagy a szerdahelyi figura, akinek addigra megköszönik az eddigieket.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.12. 20:34

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Cselszky írta:Elnök úr már évekkel ezelőtt elmondta a receptet:
“Ha a magyar játékosok ezt akarják, akkor többen lesznek a Fradiban. … Minden a magyar játékosok akaratán múlik. Mi sok magyar labdarúgót akarunk. De annak a magyarnak, aki most be akar kerülni a Fradiba, jól kell teljesítenie. … Akarni kell. Oda kell állni, alázattal, szorgalommal – soha fel nem adni!”

Nem akarnak eléggé + nem teljesítenek jól. Eszerint ennyi.

Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.

Belőle egy is sok. Amit én írtam, az arra szeretett volna utalni, hogy az Bulesz gyakorlata kissé ellentmond a Nemzetvezető Testvérunk lozungjainak.
ETO

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.08.12. 20:39

Savaria1919 írta:
Mech írta:
Cselszky írta:Igen, ez a keret vékonynak tűnik az nb1-hez. Van néhány kifejezetten fogalmatlan figura, mint a néger jobb elöl vagy az argentin. Nem tudom, az edzőt mennyire lehet elővenni, nyilván őt fogják kirúgni először, de hogy más többet tudott volna-e kihozni az első három fordulóból, az kérdéses.

Majd jő' Pinyő. Vagy a szerdahelyi figura, akinek addigra megköszönik az eddigieket.

A fradista kőbaltás asszem nincs jóban a felvidéki olajosokkal, meg minek rombolná le az imidzsét. Szerintem nem az edző a gond, ez a brigád valóban ennyit tud. 15 óta kevés mennyeit néztem, ezért fogadtam el nehezen Mech kolléga meglátásait korábban.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.12. 21:43

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Logikai alapon, a Fradiból kiindulva, lehet, hogy a magyar gazdaság is jobban teljesítene, ha tele lenne az ország migránsokkal.

Belőle egy is sok. Amit én írtam, az arra szeretett volna utalni, hogy az Bulesz gyakorlata kissé ellentmond a Nemzetvezető Testvérunk lozungjainak.

amit én írtam az nem utal, csak tréfál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.15. 06:56

Néztem a győri stábot. Ilyenek benne, hogy Lipták Zoltán, Köteles László. A Fehér Akadémia szakmai igazgatója Oross Márton.
Az edző szlovák harmadosztályú bajnoki címmel, illetve szerdahelyi bójaállítóként kvalifikált a kispadra. Ennél feljebb volt a léc Győrben valaha.
Most lőttek egy kétpálcás tunéziait. Úgy vigyorgott a bemutatásnál, mintha kapott volna a család négy tevét.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.15. 08:16

basszus, ilyen hülyeséget sem csinálok többet, tegnap hirtelen felindulásból lementünk Vidi meccsre, valami förtelem volt

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.08.15. 08:52

nyúl írta:Néztem a győri stábot. Ilyenek benne, hogy Lipták Zoltán, Köteles László. A Fehér Akadémia szakmai igazgatója Oross Márton.
Az edző szlovák harmadosztályú bajnoki címmel, illetve szerdahelyi bójaállítóként kvalifikált a kispadra. Ennél feljebb volt a léc Győrben valaha.
Most lőttek egy kétpálcás tunéziait. Úgy vigyorgott a bemutatásnál, mintha kapott volna a család négy tevét.

Arról pletykálnak, hogy Kuttor ülhet majd le a kispadra.
Ave Savaria!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.15. 09:08

RC írta:
nyúl írta:Néztem a győri stábot. Ilyenek benne, hogy Lipták Zoltán, Köteles László. A Fehér Akadémia szakmai igazgatója Oross Márton.

Arról pletykálnak, hogy Kuttor ülhet majd le a kispadra.

bravó, megszerzik a padra az évszázad legtöbbször kiesett mesterét, az ETO-nál úgy néz ki garancia kell nem ígéretek

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.15. 09:15

nálunk úgy néz ki Hajnalkáék folytatják azt a hülye játékot, hogy aki megrak minket a nemzetközi kupaselejtben onnan igazolnak egy peremembert
de most kivételesen nem négert vagy buckamanót, úgy néz ki azok kifogytak a felső polcról, most egy dán dinamittal színesítik az internacionálét
szerencsétlen kamutábor már 39 nyelven énekelheti a meccsvégi Himnuszt

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.15. 10:20

Honvedot megvette leisztinger, nem tudom miért gondolják, hogy ez sikeresebb sztori lesz mint a diósgyőri.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.15. 10:24

Borbély a bundesligában Wolfgang Wolf mellett leste az ipart, hogy hogyan kell nagy múltú csapatot kiejteni, Lipták Zoli félévig a Southamptonnál tanult csuklós buszt vezetni, Köteles Laci pedig megtanította Kurtoát ultizni és mixezgetni, azóta lett igazán milliárdos a belga, szóval csak ne tessék kóstolgatni őket elvtársam!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.15. 10:34

SuperDepor írta:Honvedot megvette leisztinger, nem tudom miért gondolják, hogy ez sikeresebb sztori lesz mint a diósgyőri.

- valószínű akkora az elbaszás, mint régen a Leiszti előtti időkben volt Miskolcon, vagyis a csőd közelében táncolnak
- gondolom a Lölö -Szijj tandemre nehéz idők járnak, nem úgy jönnek az eu-s pénzek mint általában, ez igaz a többi nersevik oligarcha gecire is
- a kisebb nersevik milliárodos gecik pedig ezért sem vállalták be, mert látták, hogy baszottul viszi a pénzt a dolog + mekkorát bukott a kerítésépítő
- az persze jó kérdés, hogy Leiszti pénzt látott-e ebben vagy megint küldték a geciék takarító embernek, echte csődbiztosnak
- abban is biztos vagyok, hogy amint kivakarja őket a sz*rból és stabilizálja a klubot, főleg ha feljutással fűszerezve, majd megint elveszik tőle a klubot

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.15. 10:50

A Honvéd története a kerítésépítő nersevik geci működés alatt - amúgy én megvoltam végig róla győződve, hogy szargyártó strómanja...

2019/20 - nb1: 5. hely, kupagyőztes - ez még Hemi öröksége lehet
2020/21 - nb1: 10. - megérkezett a nersevik szagértelem!
2021/22 - nb1: 9. hely: hatalmas csatában, gólkülönbséggel sikerült megelőzni a még éppen bennmaradó macsóföldieket
2022/23 - nb1: 11. hely, kiesés - pedig majdnem sikerült a bennmaradás! Mindössze 3 pont kellett volna, hogy a Vidit küldjék le az nb2 nyugati-csoportba!
2023/24 - nb2: még szokni kellett az osztály légkörét, de hatalmas bravúrral már első idényben sikerült felső házba kerülni: 9. hely!
2024/25 - nb2: sikerült itt is fejlődni, jelen pillanatban a 8. helyen adják át a klubot Leisztinek.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.08.15. 12:05

Maradonapoli írta:

Borbély a bundesligában Wolfgang Wolf mellett leste az ipart, hogy hogyan kell nagy múltú csapatot kiejteni, Lipták Zoli félévig a Southamptonnál tanult csuklós buszt vezetni, Köteles Laci pedig megtanította Kurtoát ultizni és mixezgetni, azóta lett igazán milliárdos a belga, szóval csak ne tessék kóstolgatni őket elvtársam!
Pardon! Az érvek (és a Párt ökle) előtt meghajlok.

Vissza: “www.nb1.hu”