Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.07.16. 16:48

Adamek írta:
Savaria1919 írta:
Adamek írta:szerintem ez a történet már átlépett minden lehetséges értelem vonalat, innentől ha valaki azt mondja a Mátészalkai MTK-ra, hogy Hali akkor a halisták azt tekintik Halinak
sajnálom, hogy ez a vége és még a vége után is képesek még gázabb dolgokat meghúzni az illetékesek

Halisták is meg vannak kavarodva, hogy akkor mi Hali és mi nem az. Szerintem az eredeti sztori az ezredforduló körül, de legkésőbb 2004-ben kimúlt. Jött a pápai reinkarnáció az önkorival, HVSE-játékosállománnyal, amibe beszálltak Béláék majd Homlokék. Valahol a történelem ismétli önmagát, megint a HVSE&önkori kombó menti meg a történetet, csak ezúttal az aktuális B. Péter is a klub nyakán maran. Meg Szántó.

szomorú és egyben bizarr
mintha valaki meghalna a családban és ahelyett, hogy eltemetnék inkább a ruháit ráaggatják a következőre és onnantól ő vinné tovább a Józsi nevet, Ubul meg eltűnne a homályban

Mindezt csak fokozza, hogy a HVSE amúgy kiesett az NB III-ból, de ott indulhat, a feljutó és előnyerő (csak épp Haladás II néven szereplő) Illés Akadémia meg nem, építkezhetnek a megye I-ből, újra. Vagy betársulnak Ajkára, az mégiscsak közelebb van, mint Körösladány.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.07.16. 17:47

Jól jött azért, hogy a HVSE egyesült a Zanattal, ahogy nézem, azelőtt a HVSE csak ificsapatot üzemeltetett. A Szombathelyi Haladás II nyilván megy a levesbe a győztes megyei bajnokság ellenére, az őt működtető gazdasági társaság megszűnése miatt, vagy ez az Illés Akadémia csapatának számít?! Én is megkavarodtam...
Ave Savaria!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.07.16. 18:16

RC írta:Jól jött azért, hogy a HVSE egyesült a Zanattal, ahogy nézem, azelőtt a HVSE csak ificsapatot üzemeltetett. A Szombathelyi Haladás II nyilván megy a levesbe a győztes megyei bajnokság ellenére, az őt működtető gazdasági társaság megszűnése miatt, vagy ez az Illés Akadémia csapatának számít?! Én is megkavarodtam...

Jól, Homlok ezt mondta is, hogy anno azért fuzionáltak a zanatiakkal, hogy ha bármi történik az NB II-es csapattal, ne a nulláról kelljen mindent újrakezdeni.
Haladás II ment a levesbe, megye I-es indulási jogát elvileg (?) megkapta az Illés, de ők akkor még a 'ladányiakban gondolkodtak.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.07.17. 08:16

Leigazoltuk Bódi Ádámot :O

Kép

Még a védelembe kellene valaki hasonló rutinos játékos és meg is vagyunk. Bár még mindig tartok attól, hogy Erős Gabi mit mutat edzőként...
Hajrá Vegyész!!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.07.17. 08:21

ZotyeszKB írta:Leigazoltuk Bódi Ádámot :O

Kép

Még a védelembe kellene valaki hasonló rutinos játékos és meg is vagyunk. Bár még mindig tartok attól, hogy Erős Gabi mit mutat edzőként...

Lokisták eléggé kiakadtak a vezetőségre, hogy elengedték, kíváncsi leszek majd Cselszky véleményére.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.07.17. 08:26

Savaria1919 írta:
RC írta:Jól jött azért, hogy a HVSE egyesült a Zanattal, ahogy nézem, azelőtt a HVSE csak ificsapatot üzemeltetett. A Szombathelyi Haladás II nyilván megy a levesbe a győztes megyei bajnokság ellenére, az őt működtető gazdasági társaság megszűnése miatt, vagy ez az Illés Akadémia csapatának számít?! Én is megkavarodtam...

Jól, Homlok ezt mondta is, hogy anno azért fuzionáltak a zanatiakkal, hogy ha bármi történik az NB II-es csapattal, ne a nulláról kelljen mindent újrakezdeni.
Haladás II ment a levesbe, megye I-es indulási jogát elvileg (?) megkapta az Illés, de ők akkor még a 'ladányiakban gondolkodtak.

Homlokot ismerve simán arra ment ki az egész, hogy az ő klubja legyen az első számú Hali, beszállt a 2004-es kft-be, hogy azt szépen csődbe vigye. Semmilyen változást nem várok így, hogy itt maradt a nyakunkon. Jó lenne bent maradni az NB3-ban, ami tavasszal nem sikerült nekik... Arra is kíváncsi leszek, hogy hol fognak játszani, szerintem kizárt, hogy bevigyék a Rohoncira a meccseket. Minek is tennék. Bár lehet az önkoris összeborulás emiatt van.
Egyelőre ez nekem nagyon kettős érzés, hogy "beállok" a HVSE mögé és járjunk oda meccsre.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.07.17. 09:54

Mech írta:
Savaria1919 írta:

Homlokot ismerve simán arra ment ki az egész, hogy az ő klubja legyen az első számú Hali, beszállt a 2004-es kft-be, hogy azt szépen csődbe vigye. Semmilyen változást nem várok így, hogy itt maradt a nyakunkon. Jó lenne bent maradni az NB3-ban, ami tavasszal nem sikerült nekik... Arra is kíváncsi leszek, hogy hol fognak játszani, szerintem kizárt, hogy bevigyék a Rohoncira a meccseket. Minek is tennék. Bár lehet az önkoris összeborulás emiatt van.
Egyelőre ez nekem nagyon kettős érzés, hogy "beállok" a HVSE mögé és járjunk oda meccsre.

Vékony ez a keret, ráadásul a korábbi kulcsemberek közül többen leléptek. Talán, ha Illés adna néhány túlkoros akadémistát, ha már a körösladányi projekt nem jött be, a NB III mégis magasabb szint, mint a megye I. De, ismerve a helyi viszonyokat, erre sok esélyt nem adok. Elvileg a stadionban akarnak játszani, ami költséges lesz, de legalább nem a VIP lesz a legkihasználtabb abban a létesítményben.
A kettős érzés bennem is jelen van, Homloknak meg Szántónak nem tudom megbocsátani, amit tettek, most meg újfent tapsikoljak nekik? Az idegenbeli meccsekre szerintem kimegyek majd, leginkább a haverok miatt. Sok dolognak kell történnie még, hogy jó szívvel menjek Haladás-meccsre.
- Képes Sport 1940.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2024.07.17. 12:49

Mech írta:

Kép

Lokisták eléggé kiakadtak a vezetőségre, hogy elengedték, kíváncsi leszek majd Cselszky véleményére.

Nem nyújtott már tavaly jó teljesítményt. Most hogy ez az altalános leépülésének a része vagy az edzővel való konfliktus következménye (erről is lehetett hallani), az jó kérdés. De az is kurva érdekes kérdés, hogy egy helyi szinten ikonnak tartott játékos távozásáról miért a Kazincbarcika fészbuk oldaláról kell tájékozódnunk? Nyílt és transzparens kommunikáció, meg a faszom. Varga Józsival ugyanez volt tavasszal. Szégyen.
DEBRECENI VSC

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.17. 13:02

Mi folyik itt Kazincbarcikán, a Debrecen öregjei miért igazolnak oda? A következő Dzsudzsi lesz?
(megeloztetek)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.17. 13:04

Kép

Nem azért, hogy beszóljak, persze a helyi szurkolók nyilván örülnek neki, de nem igazán értem ezeket a barcika szintjén luxus, de egyébként teljesen felesleges igazolásokat. Ha jól sejtem a fizujából legalább 2 stabil kezdő, fiatalabb játékost lehetne átcsábítani valamelyik nb2-es riválistól, akiket még tovább is lehetne majd idővel értékesíteni. Gondolom itt is a jellemtelen dvtk vezetés akciózott a háttérben, mivel miskolcon nincsenek helyi legendák lokistákat igyekeznek átcsábítani a klubklientúrába... + ezek nyilván nem fognak nekik nagyon beszólni, ha a csapatra, szurkolókra nézve hátrányos döntéseket hozna a vezetőség, hanem örülnek, hogy van egy jól fizető zsíros állásuk és végrehajtják. Mondjuk debrecenben ugyanez lehet, csak ott meg idegenek seprik ki a helyi klubhű emberkéket.
Világbajnok, Európa-Bajnok és Copa America győztes vagyok.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.17. 13:22

Maradonapoli írta:

Kép

Nem azért, hogy beszóljak, persze a helyi szurkolók nyilván örülnek neki, de nem igazán értem ezeket a barcika szintjén luxus, de egyébként teljesen felesleges igazolásokat. Ha jól sejtem a fizujából legalább 2 stabil kezdő, fiatalabb játékost lehetne átcsábítani valamelyik nb2-es riválistól, akiket még tovább is lehetne majd idővel értékesíteni. Gondolom itt is a jellemtelen dvtk vezetés akciózott a háttérben, mivel miskolcon nincsenek helyi legendák lokistákat igyekeznek átcsábítani a klubklientúrába... + ezek nyilván nem fognak nekik nagyon beszólni, ha a csapatra, szurkolókra nézve hátrányos döntéseket hozna a vezetőség, hanem örülnek, hogy van egy jól fizető zsíros állásuk és végrehajtják. Mondjuk debrecenben ugyanez lehet, csak ott meg idegenek seprik ki a helyi klubhű emberkéket.

Varga Józsi a DVTK Akadémián kapott valami állást amikor Barcikara igazolt, gondolom itt is ez lehet.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.17. 14:13

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:

Kép

Varga Józsi a DVTK Akadémián kapott valami állást amikor Barcikara igazolt, gondolom itt is ez lehet.

azért írtam, amit írtam

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.17. 14:22

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Nem azért, hogy beszóljak, persze a helyi szurkolók nyilván örülnek neki, de nem igazán értem ezeket a barcika szintjén luxus, de egyébként teljesen felesleges igazolásokat. Ha jól sejtem a fizujából legalább 2 stabil kezdő, fiatalabb játékost lehetne átcsábítani valamelyik nb2-es riválistól, akiket még tovább is lehetne majd idővel értékesíteni. Gondolom itt is a jellemtelen dvtk vezetés akciózott a háttérben, mivel miskolcon nincsenek helyi legendák lokistákat igyekeznek átcsábítani a klubklientúrába... + ezek nyilván nem fognak nekik nagyon beszólni, ha a csapatra, szurkolókra nézve hátrányos döntéseket hozna a vezetőség, hanem örülnek, hogy van egy jól fizető zsíros állásuk és végrehajtják. Mondjuk debrecenben ugyanez lehet, csak ott meg idegenek seprik ki a helyi klubhű emberkéket.

azért írtam, amit írtam

Azérnemharakszol?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.17. 14:46

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Varga Józsi a DVTK Akadémián kapott valami állást amikor Barcikara igazolt, gondolom itt is ez lehet.

azért írtam, amit írtam

Azérnemharakszol?

amit mögmontam, mögmontam

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.07.17. 14:46

Mech írta:

[img]https://scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/451416839_1235426324296409_2471114136359864401_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=LzktAxK_eJEQ7kNvgEkSGjx&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AYDVcu0jMfL3RwWaZZHGSFKaiM_rlKCXL49p4zVC9uNXSQ&oe=669D42E2[/mg]

Kb. az a véleményem, mint Sanyié.
Szerintem még használhattuk volna, de a biztos játéklehetőség már távol került tőle. Az is beszédes, hogy nem másik NB1-es klubhoz került, és nem megbántva a Barcikát, szerintem még szívesen játszott volna az NB1-ben. Hozzáteszem, szerintem az NB1-ben utoljára a Herczeg-féle bronzévben nyújtott maradandót, de annak már 5 éve (utána még az NB2-es év volt elfogadható tőle, de az azért más kávéház), azaz nagyjából 29-30 évesen megzuhant a teljesítménye, hamar leszállóágba került, amit sajnálok.
A dolog másik lába, hogy az a kussolás, amit a klub előad az ügyében, teljesen elfogadhatatlan, és ráadásul totális ostobaság is. A többség szerintem már régóta érzékeli, hogy Bódi nem nélkülözhetetlen, de egy rövid időt leszámítva egész életében itt játszott, anno húzóemberünk volt, így nem lehet kezelni egy ilyen játékos ügyét. Maguknak köszönhetik a balhét, és azt, hogy sokan már a sportigazgató távozását követelik. Sürgősen ki kellene adniuk egy közleményt, amiben próbálják megmagyarázni a helyzetet, és nekem érthetetlen, hogy miért nem történik semmi. A negatív kommentáradatot nyilván ők is érzékelik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.07.18. 07:23

Kép

Győrben nagyon bírjuk, sajnáljuk, hogy nem nálunk edző, jó arc, bármikor szóbaáll a mezei szurkolókkal. Aztán lehet ti is sajnálni fogjátok, hogy nem nálunk van.
ETO

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.07.18. 14:12

Dél-nyugat:
PMFC, Kaposvári Rákóczi FC, BFC Siófok, FC Nagykanizsa, PTE-PEAC, Szekszárdi UFC, Majosi SE, Dunaharaszti MTK, Iváncsa KSE, Paksi FC II., MTK Budapest II., FTC II., Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, FC Főnix, Bonyhádi VLC, FC Dunaföldvár.

Érdekes párharcok lesznek itt, városi és regionális rangadókkal, bár továbbra is azt gondolom, h az összes második számú csapatot ki kellene tenni egy külön ligába és bohóckodjanak ott.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.18. 14:28

zaggar írta:Dél-nyugat:
PMFC, Kaposvári Rákóczi FC, BFC Siófok, FC Nagykanizsa, PTE-PEAC, Szekszárdi UFC, Majosi SE, Dunaharaszti MTK, Iváncsa KSE, Paksi FC II., MTK Budapest II., FTC II., Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, FC Főnix, Bonyhádi VLC, FC Dunaföldvár.

Érdekes párharcok lesznek itt, városi és regionális rangadókkal, bár továbbra is azt gondolom, h az összes második számú csapatot ki kellene tenni egy külön ligába és bohóckodjanak ott.

ez nem vita tárgya, torzítja rendesen az esélyeket a sok második csapat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.18. 14:32

Adamek írta:

ez nem vita tárgya, torzítja rendesen az esélyeket a sok második csapat

szerintem engedni kell őket az nb2-ig, tök vicces volt spanyolban is, amikor az első 4 feljutásra váró közül a b-csapatokat kiszedték és valami 7. feljutott osztályozón anno, meg az is amikor feljutó helyen végzett talán az atleti B , de a nagycsapat meg pont kiesett így nem az volt, hogy nem juthattak fentebb, de még ki is estek :DDD

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.18. 14:35

Régen - nem is túl - úgy volt

Vissza: “www.nb1.hu”