BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

dingo
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.08.02. 23:33

A Vaskezű írta:
Cselszky írta:
A Vaskezű írta:Általában egyetértek a meglátásaiddal, de ezt most vitatom. Az Omoniának majdnem dupla akkora a keretértéke.

És a folyamatok is beszédesek.

Ők nyáron igazoltak egy 2 millió euró értékű játékost, meg három 1 millió eurós játékost.

Mi meg most adjuk el Schönt, aki mostanra az egyik húzóember lett azzal, hogy stabilan hozott egy átlagnál kicsit jobb szintet.
A helyére állítólag jön valamilyen pótlás, de gondolom töredékáron.
Hozzánk főleg fiatalok érkeztek kölcsönbe, meg a kieső zóna környékéről lejáró szerződésű játékosok.
Kalmár még egy ideig nem játszhat, Kastrati is sérült, Spandler agyrázkódást kapott és szegény Ominger pár perc után kidőlt nagyjából a szezonra (bár ő valószínűleg eleinte nem lett volna fix kezdő).
Jelenleg nincs balhátvédünk, és Schön is lép, aki eddig kényszerből játszott ott.
Egyedül Tóthot vettük meg a szerződéséből kedvező áron, de gondolom azért, hogy 2-3 millió euróért eladjuk majd.

Itt nincsenek komoly tervek. Akiért jött értelmes ajánlat azt eladtuk. Úgy tűnik, a cél a Gerendai-féle nullszaldós költségvetés.

Mi már a NER megszűnése utáni demót nyomjuk. Hozzáteszem, hogy hirtelen elkezdődött egy ésszerűbb gazdálkodás. Azt nem tudom, a rohadt MOL-pénzzel miért nem tudtak így bánni, locsolták a semmire.

Köszönöm az információkat, nyilván nem vagyok naprakész a két csapatból. Ugyanakkor a keretérték önmagában nem sokat mond, az AEK kerete is értékesebb a paksiakénál, aztán láttuk a végét. Úgy látom, akiket hoztak, mind vagy majdnem mind ingyen jött, valószínűleg nem kapkodtak értük. Azt látom, a ciprusi klubfutball most nincs azon a szinten sem, mint korábban, az APOEL sem az már, mint a fénykorukban.

Szívesen, de amúgy nem kioktatni akartalak vagy ilyesmi, csak én abszolút underdognak érzem most a csapatunkat.

El tudom képzelni, hogy nagy a szórás az értékekben. Náluk azért van pár komolyabb ligát megjárt, nemzetközi kupás tapasztalattal bíró játékos, míg mi tele vagyunk magyar fiatalokkal.

A Paksnak szerintem jól jött, hogy Cipruson csak 3 hét múlva kezdődik a bajnokság, talán ez nekünk is kedvezhet. Illetve egységesnek tűnik a csapat, Pető úgy tűnik rendbe tudta rakni a védelmünket, és kimagasló a kapusunk. Ezek szólnak még mellettünk.

Azzal egyetértek, hogy a ciprusi csapatok nem annyira félelmetesek, mint régebben.
Hát igen, ciprusi csapat az én életemben már valószínű nem jut 8 közé a BL- ben
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.03. 21:17

szakadjon meg a zéerté..tegnap kinéztem a Grobinát a lettektől meg a Varnsdorfot a cseh2-ben győzelemre, erre 10 óráig egyiket se tették fel a tétlapra, most nézem, h mindkettő nyert, igen szép oddsokkal..konzultációt kéne indítani a zéerté megreformálására!!
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.03. 21:22

A Vaskezű írta:
Cselszky írta:
A Vaskezű írta:Általában egyetértek a meglátásaiddal, de ezt most vitatom. Az Omoniának majdnem dupla akkora a keretértéke.

És a folyamatok is beszédesek.

Ők nyáron igazoltak egy 2 millió euró értékű játékost, meg három 1 millió eurós játékost.

Mi meg most adjuk el Schönt, aki mostanra az egyik húzóember lett azzal, hogy stabilan hozott egy átlagnál kicsit jobb szintet.
A helyére állítólag jön valamilyen pótlás, de gondolom töredékáron.
Hozzánk főleg fiatalok érkeztek kölcsönbe, meg a kieső zóna környékéről lejáró szerződésű játékosok.
Kalmár még egy ideig nem játszhat, Kastrati is sérült, Spandler agyrázkódást kapott és szegény Ominger pár perc után kidőlt nagyjából a szezonra (bár ő valószínűleg eleinte nem lett volna fix kezdő).
Jelenleg nincs balhátvédünk, és Schön is lép, aki eddig kényszerből játszott ott.
Egyedül Tóthot vettük meg a szerződéséből kedvező áron, de gondolom azért, hogy 2-3 millió euróért eladjuk majd.

Itt nincsenek komoly tervek. Akiért jött értelmes ajánlat azt eladtuk. Úgy tűnik, a cél a Gerendai-féle nullszaldós költségvetés.

Mi már a NER megszűnése utáni demót nyomjuk. Hozzáteszem, hogy hirtelen elkezdődött egy ésszerűbb gazdálkodás. Azt nem tudom, a rohadt MOL-pénzzel miért nem tudtak így bánni, locsolták a semmire.

Köszönöm az információkat, nyilván nem vagyok naprakész a két csapatból. Ugyanakkor a keretérték önmagában nem sokat mond, az AEK kerete is értékesebb a paksiakénál, aztán láttuk a végét. Úgy látom, akiket hoztak, mind vagy majdnem mind ingyen jött, valószínűleg nem kapkodtak értük. Azt látom, a ciprusi klubfutball most nincs azon a szinten sem, mint korábban, az APOEL sem az már, mint a fénykorukban.

Szívesen, de amúgy nem kioktatni akartalak vagy ilyesmi, csak én abszolút underdognak érzem most a csapatunkat.

El tudom képzelni, hogy nagy a szórás az értékekben. Náluk azért van pár komolyabb ligát megjárt, nemzetközi kupás tapasztalattal bíró játékos, míg mi tele vagyunk magyar fiatalokkal.

A Paksnak szerintem jól jött, hogy Cipruson csak 3 hét múlva kezdődik a bajnokság, talán ez nekünk is kedvezhet. Illetve egységesnek tűnik a csapat, Pető úgy tűnik rendbe tudta rakni a védelmünket, és kimagasló a kapusunk. Ezek szólnak még mellettünk.

Azzal egyetértek, hogy a ciprusi csapatok nem annyira félelmetesek, mint régebben.

Tényszerűen egyetlen Vidi meccset se láttam még idén első perctől az utolsóig, de az eddigi eredménysora nem néz ki tragikusan a csapatodnak. Ti lesztek idén a nagy fekete ló, vagy 10.hely, vagy meggyőző dobogós hely (?).
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2024.08.04. 21:21

zaggar írta:
A Vaskezű írta:
Cselszky írta:Köszönöm az információkat, nyilván nem vagyok naprakész a két csapatból. Ugyanakkor a keretérték önmagában nem sokat mond, az AEK kerete is értékesebb a paksiakénál, aztán láttuk a végét. Úgy látom, akiket hoztak, mind vagy majdnem mind ingyen jött, valószínűleg nem kapkodtak értük. Azt látom, a ciprusi klubfutball most nincs azon a szinten sem, mint korábban, az APOEL sem az már, mint a fénykorukban.

Tényszerűen egyetlen Vidi meccset se láttam még idén első perctől az utolsóig, de az eddigi eredménysora nem néz ki tragikusan a csapatodnak. Ti lesztek idén a nagy fekete ló, vagy 10.hely, vagy meggyőző dobogós hely (?).

A körülmények ellenére felülteljesít a csapat, tisztességes célfutballal.
Pető meglepett, bevallom őszintén, nem vártam ennyire összeszedett védekezést.

Én szezon elején egy 4. helyet tippeltem, majd meglátjuk mi fut ki.

A keret nagyon fiatal, 3-4 játékos még bőven elférne a kezdő környékén, mert nincs mélység a keretben. 15 játékossal nem lehet végigtolni a szezont.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.08.04. 22:36

Hát eddig tartott A Nagy menetelés, botlás otthon a gliwiceiek ellen, görcsös játékkal, hibákkal.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.05. 10:30

Az FC Midtjylland elleni továbbjutás esetén a Bajnokok Ligájában a következő ellenfeleink lehetnek:

Galatasaray (török)
Jagiellonia Bialystok (lengyel) – FK Bodo/Glimt (norvég)
Karabah FK (azeri) – Ludogorec Razgrad (bolgár)
pozsonyi Slovan(szlovák) – APOEL (ciprusi)
Sparta Praha (cseh) – FCSB (román)

Amennyiben nem jutnánk tovább a dánok ellen, az Európa Liga selejtező rájátszásában a következő négy opció közül kaphatunk ellenfelet:

a Trabzonspor (török) – Rapid Wien (osztrák) párharc győztese
a HNK Rijeka (horvát) – Elfsborg (svéd) párharc győztese
a KÍ Klaksvík (feröeri) – Borac Banja Luka (bosnyák) párharc győztese
Hearts (skót)
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.05. 11:20

John McClane írta:Az FC Midtjylland elleni továbbjutás esetén a Bajnokok Ligájában a következő ellenfeleink lehetnek:

Galatasaray (török)
Jagiellonia Bialystok (lengyel) – FK Bodo/Glimt (norvég)
Karabah FK (azeri) – Ludogorec Razgrad (bolgár)
pozsonyi Slovan(szlovák) – APOEL (ciprusi)
Sparta Praha (cseh) – FCSB (román)

Amennyiben nem jutnánk tovább a dánok ellen, az Európa Liga selejtező rájátszásában a következő négy opció közül kaphatunk ellenfelet:

a Trabzonspor (török) – Rapid Wien (osztrák) párharc győztese
a HNK Rijeka (horvát) – Elfsborg (svéd) párharc győztese
a KÍ Klaksvík (feröeri) – Borac Banja Luka (bosnyák) párharc győztese
Hearts (skót)

Ezek közül az Elfsborg van most a legjobb formában, a többi vagy nyeklik-nyaklik, vagy el sem kezdte még a szezont.
Újpest-Munkás

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.05. 12:17

jött a zsidómák a Fradinak, Slovan-Apoel győztese a Mutyiland után

ekkora esély nem mostanában lesz újra a BL-re

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.05. 12:28

Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Megismerni a kulákot feketevágásról, földbe ásott búzájáról, rejtett aranyáról.
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.05. 12:28

Mech írta:jött a zsidómák a Fradinak, Slovan-Apoel győztese a Mutyiland után

szerintem a Mutyi már egy fingatós kör, meglepetés lenne ha mi mennénk tovább
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.05. 13:52

Adamek írta:

kaptatok egy kis extramotivációt: ha elbasszátok a mutyilend ellen, akkor ismét a feröeri bálnavadászok hálójában köttök ki
Megismerni a kulákot fekete házáról, mázsás, hízott disznójáról, teli bukszájáról.
Hej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, egyre jobban élünk!
Sej, ellenséges kulák népség, tőled már nem félünk. Hiába is fened fogad, Rákosi van vélünk!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.05. 13:57

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

kaptatok egy kis extramotivációt: ha elbasszátok a mutyilend ellen, akkor ismét a feröeri bálnavadászok hálójában köttök ki

Klaksvík? Na akkor szeptember előtt nem fog a Fradi bajnokit játszani, azok előtt kell a pihenőidő a 33 fős keretnek.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.05. 14:18

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

már ha túljutnak a Bálna Lukán
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.05. 14:19

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem a Mutyi már egy fingatós kör, meglepetés lenne ha mi mennénk tovább

már ha túljutnak a Bálna Lukán

hejj halászok-halászoknál az alap, olyan még sose vót, hogy a befőtt tegye el a nagymamát

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.05. 14:29

Milyen zsidómák?5 csoportkör után végig kiemeltek vagyunk...
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.05. 14:35

John McClane írta:

attól még jöhetett volna egy Galata

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.08.05. 15:03

Mech írta:
John McClane írta:

attól még jöhetett volna egy Galata

az az egy lehetett volna lényegesen nehezebb,azu összes többi hasonló kaliber.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.05. 16:16

simaliba, a Vidi és a Paks FC is jön a csoportkörökbe
szerencsére a Csút megkapta végre ami jár neki

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.05. 16:37

Varga Barnabás kikerült a dánok elleni BL keretből. A helyére Szevikjant rakta be holland edző.

zaggar
Profi

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.05. 17:00

Adamek írta:simaliba, a Vidi és a Paks FC is jön a csoportkörökbe
szerencsére a Csút megkapta végre ami jár neki

legyen igazad, bár sztem túl optimista vagy
Újpest-Munkás

Vissza: “www.nb1.hu”