Sznobok – leszólta a Vaduz edzője a Vidi-játékosokat

SuperDepor
Moderátor
Hozzászólások: 37032
Csatlakozott: 2006.03.07. 23:03
Tartózkodási hely: Magyar-Osztrák Monarchia

Sznobok – leszólta a Vaduz edzője a Vidi-játékosokat

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2019.08.03. 08:36

Már az első, 1-0-ra megnyert mérkőzés után is eléggé ki voltak akadva a Vidi-szurkolói kedvenceik játéka miatt a Vaduz ellen, akik aztán a visszavágón kikaptak 2-0-ra a svájcimásodosztályban szereplő gárda ellen hosszabbítás után, így kiestek.
A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nem fogta vissza magát a liechtensteini gárda vezetőedzője, Mario Frick, aki a Nemzeti Sport tudósítása szerint a következőket mondta:
TOVÁBBJUTÁSRÓL
„Az álmunk vált valóra. Nagyon boldog és büszke vagyok. Csodásan kezdtük ezt az idényt, a csapat hisz bennem, én is hiszek a csapatomban! Fantasztikus, hogy továbbjutottunk, alig várom, hogy a Frankfurttal találkozzunk.ELSŐ FÉLIDŐBEN MUTATOTT VISSZAFOGOTT JÁTÉK:
„Nem akartunk a vesztünkbe rohanni azzal, hogy ész nélkül támadunk. A szünetben mondtam a srácoknak, hogy megszerezhetjük a hosszabbítást érő gólt, és azt is hozzátettem, hogy a ráadásban megnyerhetjük a párharcot. Külön hálával tartozunk kapusunknak, Benjamin Büchelnek, elképesztő teljesítményt nyújtott, bizonyította, hogy méltán viseli a csapatkapitányi karszalagot.JOBB A VADUZ, MINT A FEHÉRVÁR?
„Ez számomra egyértelmű! Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk.”
Marko Nikolics, a Vidi szakvezetője arról beszélt, azt kapták, amit megérdemeltek:
KUDARCRÓL
„A harmadik idényemet kezdtem a csapat kispadján, nem kétséges, hogy amióta itt vagyok, ez volt a legrosszabb napom. Eddig szép sikereket értünk el, de ez nagy kudarc volt. A futball egyszerű és őszinte játék, azt kaptuk a sorstól, amit megérdemeltünk. Kihagytuk a lehetetlent is… Felesleges most mélyebb analízisbe belemenni, de azt leszögezhetem, hogy vállalom a felelősséget a vereségért.”VISSZAFOGODTABBNAK TŰNT VISELKEDÉS A KISPADNÁL
„Dehogyis! Sőt kicsit túlságosan is „megőrültem” olykor, főleg az elpuskázott ziccereinknél. Persze, hogy bíztam a játékosokban, de ez olyan meccs volt, amelyen semmi nem sikerült.”SZNOBSÁGRÓL
„Könnyű ezt mondani ilyenkor… Ha esetleg így viselkedtek, az nem az ő hibájuk, hanem az enyém. Ez a legnehezebb vereség a karrierem során.”JÖVŐRŐL
„Van véleményem arról, amit kérdezett, de tisztelem annyira a klubot, hogy erről ne beszéljek nyilvánosan. Az biztos, hogy valamit tennünk kell.”
A Vidi és más csapatok szurkolói kommentjeikben finoman fogalmazva sem emelik a trónra a fehérváriakat!
athéni szél és spártai eső

Avatar
moti77
Sztár
Hozzászólások: 3835
Csatlakozott: 2012.02.15. 00:34
Tartózkodási hely: Keleti-Fõcsatorna

Re: Sznobok – leszólta a Vaduz edzője a Vidi-játékosokat

HozzászólásSzerző: moti77 » 2019.08.06. 11:40

Nagyon helyes, hogy sznobnak nézi ezt a favágó bandát.

Avatar
MindigÚjpest
fanatikus
Hozzászólások: 13655
Csatlakozott: 2009.04.17. 09:30
Tartózkodási hely: otthon,munkahely

Re: Sznobok – leszólta a Vaduz edzője a Vidi-játékosokat

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.08.08. 06:38

moti77 írta:Nagyon helyes, hogy sznobnak nézi ezt a favágó bandát.
Még enyhe volt a jelző,mondhatott volna mást is.
Hát idejutott a világ,mert a haszon növelése mindennél fontosabb.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég