Oldal: 1 / 1

Rebrov jellemezte Bödét

Elküldve: 2019.04.06. 19:43
Szerző: nb1.hu12
A korai gól fontosságáról is beszélt a Fradi mestere.

Rebrov jellemezte Bödét


A Ferencváros a Paks legyőzésével újabb lépést tett a bajnoki cím felé. A listavezető zöld-fehérek az első és a második félidő elején is betaláltak, tehát lélektani szempontból fontos pillanatokban szereztek gólokat Szerhij Rebrov tanítványai. A Tolna megyeiek Simon kiállítása miatt 10 emberrel fejezték be a mérkőzést, de nem csak a piros miatt nem volt esélyük a pontszerzésre.


 


A Fradi edzője a sajtótájékoztatón elmondta, az, hogy az első percben már megszerezték a vezetést megkönnyítette a dolgukat.


 


"Úgy gondolom, a gyors gól sokat segített a mai meccsen. Láttam a fiúkon az akarást és a motivációt. A játékosok ma a győzelemért és a szurkolókért harcoltak. Egy olyan csapat ellen, amelyik gyakorlatilag 10 emberrel védekezik, nem könnyű játszani. Nyolc sérültünk van, ami szintén nem könnyíti a játékunkat" - fogalmazott a szakember, aki a paksi együttest is dicsérte. Szerinte Csertői Aurél legénysége a Vidi ellen már korábban bizonyította, hogy milyen játékerőt képvisel.


 


Rebrovot a harmadik gólt szerző Böde Dánielről is megkérdezték. A vezetőedző sok időt nem fecsérelt a témára, de elmondta, Böde ugyanolyan fontos tagja a Fradi keretének, mint a többi futballista. Hozzátette, megérdemelten lépett pályára. 


 


A 27. forduló góljainak története videókkal, összeállításokkal a linkre kattintva érhető el.