Oldal: 1 / 1

Magyar Kupa: "Rajtunk kívül álló okok" - Kuttor

Elküldve: 2019.04.03. 16:18
Szerző: nb1.hu12
Dicsért és zsörtölődött a Kövesd trénere.

Magyar Kupa: "Rajtunk kívül álló okok" - Kuttor


Rengeteget kellett tennie azért a Mezőkövesdnek, hogy megfordítsa a Loki ellen a Magyar Kupa párharcát, és továbbjusson a következő körbe. Kuttor Attila legénységén látszott is, hogy egy csepp energiát nem sajnálnak saját közönségük előtt, és a végsőkig elmennek, az első játékrész végén pedig úgy tűnt, ez ki is fizetődik, Drazic talált be. A második félidő viszont mást hozott, előbb a DVSC egyenlített, majd Eperjesi pirosat kapott, amivel nagyjából el is dőlt a továbbjutás sorsa.


 


Kuttor Attila mérhetetlenül csalódott volt a lefújást követően, de nem volt elégedetlen csapatával, sokkal inkább a játékvezető tevékenységével. Úgy érezte megfosztották csapatát a megérdemelt sikertől, a kiállítás után nem volt már esélyük. Azonban hozzá kell tenni Eperjesi második sárgája nem volt jogtalan, amit könyöklésért kapott. A játékos a pillanat hevében nagy meggondolatlanságot tett, pláne, hogy nem sokkal előtte kapta az elsőt. Szőts Gergely egyébként sem vezette rosszul az olykor-olykor durva mérkőzést.


 


– Azt gondolom, hogy jól futballozott a csapatom a mai mérkőzésen, és megteremtette annak lehetőségét, hogy kiharcolja a továbbjutást. Rajtunk kívülálló okok miatt a végén, a kiállítás után már nem volt meg a lehetőség arra, hogy meglegyen a győzelem. Nem azt kaptuk ettől a meccstől, amit beletettünk… – zárta szavait a tréner.


 

Re: Magyar Kupa: "Rajtunk kívül álló okok" - Kuttor

Elküldve: 2019.04.03. 16:52
Szerző: Trinidad
Nem vezette rosszul??? Teljesen szabalyos golt nem adott meg a Kovesdnek, nem volt szoglet egyertelmuen, amibol az elso golt kaptuk, bokara ralepesert majdnem leszazalekolassal vegzodo esetert semmi... Csak Jencike volt gyengebb nala, aki talalomra mondta be a neveket, meg jo hogy nem a kedvenc csapata a Fradi osszeallitasabol idezett...