Gróf Dávid: megerősítés

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Gróf Dávid: megerősítés

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.04.03. 09:36

Megszólalt a kispestiek kedvence.

Gróf Dávid: megerősítés


Nem minden esetben fogadják örömmel a szurkolók azokat az átigazolási híreket, melyek arról szólnak, hogy lesznek távozók a klubjaiktól. Így voltak ezzel a Kispest fanatikusai is már attól a pillanattól kezdve, hogy tavaly szeptembertől jeleztük, előbb Baráth Botond és Hidi Patrik távozik a télen, majd nyártól Holender Filip, Gróf Dávid és Danilo is.


 


Az érintetteknek George F. Hemingway tulajdonos ugyanis nem tudott megfelelő ajánlatot adni a folytatásra (érdekes felvetés, hogy tudta-e már akkor, hogy eladja a Honvédot...), de azt is fontos hangsúlyozni, hogy mindannyian előrébb léptek és lépnek majd szakmailag is.


 


És azt sem szabad soha elfelejteni, hogy a Kispest-fanatikusok mennyire korrektül álltak hozzá a legjobbjaikhoz a kialakult helyzetben is.


 


De térjünk vissza Gróf Dávidhoz. Hét nappal ezelőtt elsőként írtuk meg, hogy célegyenesbe ért az átigazolása, tegnap meg arról az elképesztő jelenségről számoltunk be, amit azóta is kap a kapus.


 


Ma arról kell hírt adnunk, hogy Gróf megerősítette a Nemzeti Sportnak a távozását:


 


„Vannak itthonról és külföldről is ajánlataim, de még sok a kérdőjel – mondta lapunk megkeresésére Gróf Dávid, a Bp. Honvéd 29 esztendős kapusa, aki korábban futballozott a skót Hibernianban és az angol Walsallban is. – Egyelőre csak az biztos, hogy június 30-án lejár a szerződésem. Az elmúlt hónapokban én és a menedzserem, Illés Zoltán is beszélt George F. Hemingway tulajdonossal, de az álláspontok nem közeledtek egymáshoz, így a távozás mellett döntöttünk. Korábban is hangsúlyoztam, szeretnék még külföldön védeni, meglátjuk, mit hoz az élet."

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég